Rendszeresen visszajárnak egy kanadai boltba csokit lopni a furfangos mókusok

Évek óta visszajár néhány leleményes mókusElhíztak a mókusok az enyhe tél miatt. csokoládét és édességet lopni egy torontói üzletbe. A tulajdonosok már többször tetten érték a kis rágcsáA göndör szőrű lovak. kat, és videót is készítettek arról, ahogy elcsenik a csokikat.

tolvaj-mokusok-4

tolvaj-mokusok-3

A boltCsaládjával együtt tért vissza a szarvas a boltba, ahol finom falatokkal kínálták. tulajdonosainak lánya, Cindy Kim azt mesélte, hogy a szülei néhány éve elkezdtek magvakat kitenni az üzlet elé az éhes madarakAranyos fotósorozat egymáshoz bújó madarakról. számára, amit a környéken élő mókusok is felfedeztek maguknak. Néhány rágcsáló azonban nem érte be a kihelyezett falatokkal, hanem elkezdtek édességet csenni a boltból.

tolvaj-mokusok

Cindy szerint egyébként a tolvaj mókusoknak igencsak jó ízlésük van, mivel mindig a legfinomabb csokoládékra csapnak le, és villámgyorsan eliszkolnak a helyszínről, sokszor észre sem veszik őket. A tulajdonos azt mondta, hogy nem tudja, hogy mit kezdjen a furfangos állatokkal, hiszen akármikor szellőztetnek vagy a nyár folyamán a meleg miatt kinyitják az ajtót, egészen bizonyos, hogy a mókusok besurrannak a boltba. Télen mindig lecsökken a lopások száma, mivel kevesebb lehetőségük adódik bejutni, de tavasszal és nyáron sorban csenik el az édességeket.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!