Óriási fehér cápát filmeztek le Mexikónál [videó]

capa

Nagyon bátor volt az a búvárFélelmetes találkozás - betört egy nagy fehér cápa a búvár ketrecébe. , aki a biztonsági ketrecen kívül figyelte meg a világ egyik legnagyobbA világ legnagyobb ócenáriuma Szingapúrban. fehér cápáját. A nagy találkozás két éve lehetett, de a víz alatt készített felvételt csak most fedezte fel a számíAnyjuk hátán hajókáztak át a tavon a medvebocsok. gépén Mauricio Hoyos Padilla. A mexikói Baja California félsziget partjainál kutakodott a biológus, ahol az elefántfókák mágnesként vonzzák az éhes fehér cápákat és itt sikerült lefilmezni ezt a több mint hat méter hosszú fehér cápát.

A Deep Blue-ként emlegetett ragadozó nagyjából 50 éves lehetett, és szemmel láthatóan vemhesVemhes állatok a röntgen alatt. volt, amikor lefilmezték.

A kutatóként dolgozó Mauricio Hoyos Padilla egy olyan biztonsági ketrecben merült alá, amelynek nem volt teteje, de egyébként sem maradt a rácsok mögött. Kimászott, úgy figyelte meg a körülötte úszkáló, vízilovakat idéző ragadozóEgy gigantikus, az oroszlánnál hétszer nagyobb termetű ragadozó fosszíliájára bukkantak. t. Azt nem tudni, ki készítette az 50 másodperces felvételt, de biztos, hogy a FöldÍgy nézhetett ki a kék Mars. egyik legnagyobb fehér cápáját filmezték le.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!