Miért lett kopasz az exelnök, George Bush?

George Bush

George Herbert Walker Bush (Massachusetts, Milton, 1924. június 12.) az Amerikai Egyesült Államok 41. elnöke (1989–1993). Korábban ENSZ-nagykövet, CIA-igazgató, illetve – Ronald Reagan elnöksége alatt – alelnök (1981–1989). Fia, GeorgeMindenhová követi gondozóját az árva vombatkölyök. W. Bush az Egyesült Államok 43. elnöke. Mivel nevük nagyon hasonló, ezért gyakori félreértések származnak belőle. Ennek elkerülése végett fiát George W. Bushnak szokták nevezni. A W. (Walker) nevet anyai nagyapjáról kapta az exelnök és fia is. (előbbi ráadásul megkapta a dédapa Herbert nevét is).

Az amerikai exelnököknek többek között két dolog jár élete végéig: az Elnök úr megszólítás, és a személyi védelem, nem kivétel ez alól idősebb George Bush elnöknek sem. Otthonára, és Maine állambeli Kennenbunportban lévő nyaralójára is népes testőr csapat vigyáz.

George Bush

A jelenlegi és az exelnök nemrégiben egy rendezvényen

Egyik reggel a 89 éves exelnök arra lett figyelmes, hogy a nyaralójára vigyázó összes testőr teljesen kopasz. Megkérdezte ennek okát. Kiderült, hogy a titkosszolgálat egyik tagjának kisfia leukémiás, és a kétéves kisfiú a kezelések hatására elvesztette a haját. Édesapja, hogy a fiának könnyebb legyen, leborotválta a saját fejét. Mikor ezt a kollégái meglátták egyre többen borotválták kopaszra a fejüket, hogy így is kifejezzék együttérzésüket.

George Bush

Amikor az elnök meghallotta ezt a történetet, úgy döntött csatlakozik az ügynökökhöz, és ő is kopaszra nyíratta fejét. A nyaralóban vendégül látták a kisfiúA világ egy kisgyermek szemével - ilyen fotókat készített a 19 hónapos kisfiú. t, és közös csoportkép is készült az eseményről. George Bush és neje, Barbara csaknem 60 évvel ezelőtt elvesztették akkor négyéves gyerekArdi Rizal - az indonéz kisfiú, aki 2 évesen 40 szál cigarettát szívott. üket, Robint, aki szintén leukémiás volt.

Forrás:Toochee

Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!