Megtalálták azt a japán kisfiút, akit a szülei büntetésből hagytak az erdőben

Megtalálták pénteken azt a japánElpusztult Japán legöregebb elefántja. kisfiúAz erdőben hagyott japán kisfiú elmesélte, hogy élte túl hat napig. t, akit néhány nappal korábban szülei büntetésből hagytak Japán legészakibb szigetének egyik hegyvidéki erdejében. Tanoka Jamatónak a Hokkaido szigetén fekvő Nanae városa melletti erdőAz erdőben hagyott japán kisfiú elmesélte, hogy élte túl hat napig. ben veszett nyoma a múlt szombaton, keresésében a japán hadsereg egységei is részt vettek, összesen mintegy kétszáz katonaSaját alkarján növesztettek új fület egy balesetben megsérült katonanőnek. , tűzoltó, rendőr és önkéntes kapcsolódott be a gyermek felkutatásába.

erdo-3

Miután Tanoka Jamatót pénteken megtalálták, a hatóságok közölték a hírügynökségekkel, hogy a fiú a körülményekhez képet jó fizikai állapotban van, de a biztonság kedvéért kórházba szállították. Sokan aggódtak korábban amiatt, hogy a kisfiú esetleg nem élte túl a kedd éjszakai heves esőzéseket. A kisfiú eltűnésekor ugyanis csupán póMesebeli tájakon élnek az izlandi lovak. t és farmernadrágot viselt, a környéken azonban éjszakánként a hőmérséklet hét Celsius-fok alá is süllyedhet. Eltűnésekor nem volt nála sem élelem, sem folyadék, arról nem is beszélve, hogy azon a tájon vadon élő medvék vannak.

A szülők először azt mondták, hogy Jamato akkor tűnt el, amikor ők ehető növényeket gyűjtöttek, később azonban bevallották a rendőröknek, hogy büntetésből hagyták az út szélén, miután több kirándulót és autóHihetetlen autóbaleset - konténer lapított ki egy autót, de túlélték az utasok. t is kővel dobált meg. Elbeszélésük szerint néhány perccel később autójukkal visszahajtottak oda, ahol a kisfiútSzent fa az út közepén. hagyták, ő azonban addigra eltűnt.

erdo-2

MTI


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!