Megdöbbentő kutya rekorderek

A magasugró bajnok

Egy Cinderella May nevű agárZappa, a lógó nyelvű kutya az internet új sztárja. 2006-ban 172,7 centiméteres magasságot ugrott át, ezzel ő lett a kutyákMegható fotósorozat idős kutyákról. magasugró bajnoka és bekerült a Guinness Rekordok7164 km-es szerelmi vallomás. Könyvébe.

Rekorder kutyák
Fotó: GuinnessOttavia - a világ legnagyobb pizzája. World Records

A legnagyobb fülű

Ez az aranyos mosómedvekopó tartja 2012 óta a világ leghosszabbA leghosszabb nevű városok a világon. fülű kutyája rekordot. Harbor óriási rajongótábort szerzett hatalmas füleivel az egész világon. A kutyaÖrökbe fogadták a húspiacról megmentett kutyát, aki mind a négy mancsát elvesztette. bárhol is jelenik meg, óriási sikert arat méretes füleivel. A jobb füle valamennyivel hosszabb a másiknál, a világrekordEgy német pszichológus döntötte meg a gyökvonás világrekordját. szerint 13,5 hüvelyk, ami körülbelül 35 centimétert.

Rekorder kutyák
Fotó: Guinness World Records

A rollerező bajnok

Norman a rollerNorman a világ leggyorsabban rollerező kutyája. - és bicikliprodukcióiról ismert franciajuhász, akinek az új világcsúcsElképesztő szörfös rekord - csaknem 25 méteres hullámot lovagolt meg az új világcsúcstartó. felállításához kevesebb mint 30 másodperc alatt kellett megtennie 30 métert, ami sikerült is neki, sőt jócskán túlteljesítette, mivel 20 másodperc alatt végigviharzott egy tornatermen a Georgia állambeli Mariettában.

Rekorder kutyák

A legizmosabb

A képen látható Wendy nevű kutya úgynevezett bully whippet szindrómában szenved, ami egy olyan rendellenesség3D-nyomtatott lábat kapott Derby, a mozgássérült kutya. , ami whippetek esetében fordulhat elő, és egy génmutációnak köszönhetően megduplázza az izmokat.

Rekorder kutyák
Fotó: canada.com

A legkisebb

A világ legkisebb kutyája egy 9,65 cm magas Miracle Milly nevű 2 éves csivava. Az aprócska kutya Puerto Ricóban él gazdájával.

Rekorder kutyák
Fotó: Guinness World Records

A leggazdagabb

2007-ben egy máltai selyemkutya örökölte meg gazdája, Leona Helmsley vagyonát. A nő 12 millió dollárt hagyott a kedvencére, aki ezzel a világ leggazdagabb kutyája lett.

Rekorder kutyák
Fotó: today.com

A legcukibb

Az internetezők véleménye szerint Boo  a legcukibb kutya, amit a majdnem 10 milliós követőtábor is bizonyít.

Rekorder kutyák

A leghosszabb nyelvű

A leghosszabb nyelv tulajdonosa egy pekingi palotapincsi, aki Guinness Rekordot Könyvébe is bekerült. Puggy, a 10 éves palotapincsi 11,43 centis nyelve majdnem olyan hosszú, mint az egész teste. Puggy-t egyébként kölyök korában kidobták, de szerencsére egy texasi nő befogadta.

Rekorder kutyák

Fotó: thebarkpost.com

A legdrágább 

Kínában vették meg a Hong Dong névre keresztelt tibeti masztiffot 1,5 millió dollárért, így ő lett a világ legdrágább kutyája.

Rekorder kutyák

Fotó: today.com

A lufipukkasztó bajnok

Rekorder kutyák

A képen látható jack russel terrier különös rekordKülönleges égi tünemény - kilenc órán át volt látható egy szivárvány Tajvanon. tulajdonosa. A lufipukkasztó rekorderMeghalt a világ legöregebb kutyája. 100 lufit lyukaszt ki 45 másodperc alatt.

A legnagyobb

Giant GeorgeElpusztult Giant George, a világ legnagyobb kutyája. volt a világ legnagyobb kutyájaElpusztult Giant George, a világ legnagyobb kutyája. . Halálhírét gazdái, Dave és Christie Nasser közölték a népszerű állat Facebook oldalán. A hatalmasra nőtt német dogElpusztult Giant George, a világ legnagyobb kutyája. súlya 110 kilogramm körül mozgott, marmagassága 110 centiméter, hossza 213 centiméter volt. Guinness RekordokA legújabb elképesztő Guinness Rekordok. Könyvébe is bekerült, mint a világ legnagyobb kutyája.
Rekorder kutyák

Rekorder kutyák


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!