Linn Cove Viadukt – híd a fák felett

Cimkék: , , , , , ,

Az Amerikai Egyesült Államokban, Észak-Karolinában található 379 méter hosszú Linn Cove ViaduktMillau-i völgyhíd, a leghosszabb ferdekábeles híd a világon. . A Grandfather Mountain nevű hegység mesés vidékén kanyarog az erdő felet átívelő hídMesébe illő hidak a világ minden tájáról. , mely a Blue Ridge Parkway autóútLélegzetelállító videó Norvégia leglátványosabb útjáról. leglátványosabb szakasza. 1987-ben épült fel, és mintegy 10 millió dollárba került. Amikor a mérnökök a Blue Ridge Parkway építésébe kezdtek 1935-ben, ez a szakasz a nagy tömegű repedezett sziklák miatt különlegesKülönleges barátságok egy állatmenhelyen. megoldást igényelt, így jutottak el végül a viadukt építésének ötletéhez.

Linn Cove Viadukt

Linn Cove Viadukt

Linn Cove Viadukt

Linn Cove Viadukt megépítésekor elsődleges szempont volt hogy a lehető legkisebbElőször találkozott egymással a világ legmagasabb és legalacsonyabb embere. mértékben rombolják a csodás hegyvidéket és az erdőt. Ennek érdekében itt már csak az előre elkészített elemeket rakták össze, és egyedül a hét tartópillér mellett végeztek földmunkálatokat. Az elemeket hatalmas darukkal illesztették a helyükre, még arra is figyeltek, hogy a munkagépek a pillérek maximum 15 méteres körzetében mozogjanak. A híd az építése óta 11 díjat kapott.

Linn Cove Viadukt

Linn Cove Viadukt

Linn Cove Viadukt

Linn Cove Viadukt

Linn Cove Viadukt

Linn Cove Viadukt


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!