Kitört a mexikói Popocatépetl vulkán

Több mint három kilométeres magasságba hamufelhőA Puyehue vulkán kitörését megörökítő fotósorozat. t, egy kilométerig pedig köveket is lövellt kedd este a mexikóLélegzetelállító kristálybarlang Mexikóban. i Popocatépetl vulkánKitört egy kamcsatkai óriásvulkán. . A katasztrófavédelmi szervek ennek ellenére nem emeltek az érvényben lévő (hármas) riasztási szinten, amelynek következő fokozata már a környező lakosság kitelepítése lenne. Ez mintegy 11-12 ezer ember távolabbra utaztatását jelentené, amelyet szükség esetén a hadseregA pakisztáni hadsereg több ezer liter illegális alkoholt semmisített meg. végezne el.

Popocatépetl vulkán

Tizennégy embert a kitörésElképesztő videó az Etna kitöréséről. következtében kezelni kellett hamuForró hamut szór a Sinabung vulkán Szumátra lakóira. , vízgőz és gázok belélegzése miatti rosszulléttel. Mint a hatóságok közölték, folyamatosan figyelik a vulkánA Puyehue vulkán kitörését megörökítő fotósorozat. tevékenységét, hogy az abban beálló esetleges változások nyomán azonnal megtegyék a megfelelő lépéseket.

Popocatépetl vulkán

Az 5462 méter magas Popocatépetl 1994 óta rendszertelen időközönként, több alkalommal kitört. 2000 decemberében egy erőteljesebb kitörés miatt 50 ezer embert telepítettek ki a vulkán környékéről. A Popocatépetl Mexikó második legmagasabbTokyo Skytree - a világ második legmagasabb épülete. hegycsúcsa az 5636 méteres Pico de Orizaba után, ami azonban a 19. században tört ki utoljára. Így az aktív vulkánok közül ez a legmagasabb az országban.-írta az MTI.

Popocatépetl vulkán

Popocatépetl vulkán

Popocatépetl vulkán


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!