Járhatatlanná vált Amerika világhírű útja egy hatalmas földcsuszamlás miatt

Az Alpok legszebb kilátása. napokra járhatatlanná vált az Egyesült Államok nyugati partvidékén található Pacific Coast Highway egy hatalmas földcsuszamlásA görög szellemfalu, mely szép lassan teljesen elsüllyed. miatt. Mivel már korábban is voltak kisebb földcsuszamlások a területen, az utat már korábban lezárták, így senki nem sérült meg.

A szokatlanul csapadékos telet követően ez már a harmadik hasonló csapás, mely Big Sur környékét sújtja. A látványos tengerparti út mintegy 500 méteres szakaszára több millió tonnányi földEgy évtizede nem tapasztalt közelségbe kerül a Földhöz a Mars. és sziklaAz egyensúlyozó Kummakivi-kő Finnországban. zúdult rá, és szakértők véleménye szerint hónapokat vesz majd igénybe, míg ismét járhatóvá teszik. Ez volt az egyik leghatalmasabb földcsuszamlás Kaliforniában.

A jelenleg lezárt útszakaszon a nyár folyamán rengetegen autóÁttörést értek el a hidrogén szállításában - hatalmas változás jöhet a közlekedésben. znak végig, a csúcsszezonban naponta hatezer autó halad át az USAAblakmosók ragadtak 250 méter magasban a One World Trade Center oldalán. egyik legszebb és legnépszerűbb útján. A helyiek a földcsuszamlás miatt kénytelenek lesznek kerülőutakon és túraNégy hét után találtak rá az új-zélandi vadonban eltévedt nőre. ösvényeken közlekedni, de a turizmusra és a vállalatokra is igencsak kedvezőtlen hatással lesz a természeti csapás.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!