Itt megnézhetjük hova lyukadnánk ki, ha Budapesten elkezdünk leásni a Föld középpontja felé

Az Antipodes Map nevű weboldal segítségével a számítógép előtt ülve megtudhatjuk, hogy igaz-e a mondás, hogy ha Magyarországról elkezdünk lefelé ásni, akkor a végén Kínában lyukadunk ki.

A GoogleA Google elképesztő irodái - Dublin, London, Tel-Aviv. Maps szolgáltatásaira épülő honlap egyszerű és szórakoztató módon mutatja meg, mitEgy érdekes optikai csalódás. találhatunk BudapestHatalmas bálnákkal figyelmeztet a pusztító műanyagszennyezésre a Greenpeace Budapesten. ellenpontján: KínaEldőlt egy 13 emeletes társasház Kínában. helyett a Csendes-óceánt, szóval leginkább rengeteg vizet. Ha pedig a legközelebbi szigetre, Új-Zélandra szeretnénk érkezni, nem elég Magyarországról kezdeni az ásást, legalább a spanyolországi SevillaHatalmas naperőmű épült Spanyolországban. vagy Madrid városA világ 6 legszebb csatornája. áig kellene elutazni.

A képre kattintva most kideríthetjük, hogy melyek azok a pontok a FöldElveszett bolygóról származhat a Földre hullott, gyémántokat rejtő meteorit. ön, ahol lenne értelme átásni magunkat a túlsó oldalra.

A térkép kiszámolja és megmutatja nekünk, hogy ha egy ponton elkezdünk lefelé ásni, akkor hol fogunk kilyukadni

Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!