Hősként ünneplik a mexikóiak Fridát, a legsikeresebb keresőkutyát

Frida, a mexikóEgy rémült golden retriever lett a remény szimbóluma a mexikói földrengés után. i haditengerészet keresőkutyája a közép-amerikai országot sújtó pusztító erejű földrengésKiderült, milyen gyakran ismétlődnek a nagy földrengések. túlélő80 órát töltött a romok alatt egy nepáli túlélő. i utáni kutatás hőse lett. A szemüvegéről és csizmáiról közismert hétéves, világos színű labradorTöbb száz életet mentett meg a kutya, aki kiszagolja a daganatokat. a túlélők22 órával a földrengés után szabadítottak ki a romok alól egy 5 hónapos kisbabát Nepálban. utáni kutatás ösztönzésének és büszkeségének forrásává és a közösségi média sztárjává vált az elmúlt napokban, volt aki magára tetováltatta a képét. Frida eddigi bevetései során 12 élő ember és több mint 40 holttestAz Osztrák–Magyar hadsereg katonáinak testét találták meg egy gleccserben. helyzetét állapította meg, többet, mint bármely mexikói keresőkutyaEgyetlen farkaspopulációra vezethetőek vissza a mai kutyafajták. – közölte a haditengerészet.

Forrás: Twitter/Presidencia México

A labrador tavaly az ecuadori földrengésMeghalt a hős mentőkutya, aki az ecuadori földrengés túlélői után kutatott. áldozatai utáni kutatást segítette, részt vett a 2015-ös guatemalai földcsuszamlás és a 2013-as mexikóvárosi gázrobbanás áldozatainak keresésében. Nem összegeztük még a legutóbbi természeti katasztrófában elért eredményeit, mivel még most is életek megmentésén dolgozik – közölte Armando Segura, a haditengerészet kapitánya.

Forrás: Twitter/Rodriguez‏

Fridát a földrengés után a MexikóvárosVelence rejtett történelme és kevéssé ismert helyei egy csodálatos útifilmen. déli részén összeomlott iskolához vezényelték, ahol 19 gyermek és hat felnőtt vesztette életét, de 11 gyermeket élve húztak ki a romok alól.

Miguel Angel Mancera mexikóvárosi polgármester pénteken azt közölte, hogy eddig mintegy 70 embert mentettek ki élve a földrengés romjai közül a fővárosban. Minden energiánkat a túlélők utáni kutasára fordítjuk a továbbiakban is – hangsúlyozta. A katasztrófavédelem legfrissebb adatai szerint a természeti katasztrófának 293 halHamarosan annyi műanyag szemét lesz a Földközi-tengerben, mint hal. álos áldozata van, közülük 155-en Mexikóvárosban vesztették életüket.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!