Hatalmas repülőt rajzoltak az égre Amerika felett a Boeing pilótái

Egy, szinte az egész Egyesült ÁllamokSarkvidéki hideg tört az Egyesült Államokra, néhol mínusz 40 fokot mértek. területét lefedő repülőgépÚjsághirdetésben keresik három gazdátlan Boeing repülőgép tulajdonosát. sziluettjét rajzolták a radarernyőkre a BoeingÚjsághirdetésben keresik három gazdátlan Boeing repülőgép tulajdonosát. berepülő pilótái egy 787-es Dreamliner tesztgéppel, miközben a Rolls Royce egyik új hajtóművét tesztelték.

Forrás: Yasuhiko Obara/Wikimedia Commons 
Forrás: Flightradar24 

A Flightradar24.com radarképe szerint a 18 órás tesztArchív felvétel a NASA által szándékosan felrobbantott utasszállítóról. út során a pilóták a Washington állambeli Seattle repülőÁttörte egy gyár tetejét egy repülőgépről leszakadt 60 kilós alkatrész. térről felszállva először a gép orrát, majd a bal oldali szárnyat és hajtóművet, a gép törzsének bal oldalát, majd a vízszintes vezérsíkokat, a törzs jobb oldalát és a jobb oldali szárnyakat és hajtóművet alakították ki, majd a gép orrának befejezésével kirajzolódott egy Boeing 787Szinte függőlegesen száll fel a Boeing új Dreamlinere [videó]. -es sziluettje a radarképen.

Forrás: Flightradar24 
Forrás: Flightradar24 

A gép orra Wyoming állam fölött, a bal oldali szárnyAz eltűnt maláj gép egy roncsára bukkanhattak Réunion szigetén. Texas déli része, a jobb oldali pedig Wisconsin északi részén, a kanadai határ mellett, a farok része pedig Tennessee, Alabama és Kentucy államok fölött rajzolódott ki.

Sajtóhírek szerint a Boeing mérnökei egyik beszállítójuk, a hajtóműveket gyártó brit Rolls Royce új, Trent 1000-TEN típusú hajtóművét tesztelték a 18 órás út során. A Boeing korábban is teljesített már olyan tesztrepüléseket, amelyek során a cég termékeihez köthető szimbólumok sziluettjét repülték le.

Flightradar24, MTI


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!