Fehér rénszarvasborjút örökített meg egy szerencsés fotós a hófedte norvég hegyekben

Csodálatos fotóRitkán látott fotók. t tett közé Instagarm-oldalán Mads Nordsvee természetfotós, akinek nemrég egy rendkívül ritkaRitka, fehér bálnaborjút filmeztek le Ausztráliában. , hófehérKilőhetik a híressé vált, hófehér jávorszarvast Svédországban. rénszarvasborjút sikerült megörökítenie a norvég hegyekben.

A fotós éppen a barátaival túrázott a hótakaróba burkolózott, Oslo közelében magasodó hegyvidéken, amikor megpillantották a mesebeli lénynek tűnő állatot. A fiatal rénszarvas egyáltalán nem ijedt meg tőlük, sőt egészen közel merészkedett hozzájuk, így Nordsvee lencsevégre tudta kapni a különlegesKilőhetik a híressé vált, hófehér jávorszarvast Svédországban. borjúAnyjához rohant vigasztalódni a madarak kergetése közben eleső kiselefánt. t.

Here’s to a white Christmas! ❄️🦌

Közzétette: BBC News – 2018. december 4., kedd

„Nagyon közel jött hozzám, egyenesen a szemembe nézett. Nyugodt volt és barátságos, mintha érezte volta, hogy nincsenek rossz szándékaim. Úgy nézett ki, mintha pózolna a fényképezőgépem előtt” – idézte a BBC a szerencsés fotóst.

A kíváncsi állat néhány percig a túrázóKét hét után találták meg a borneói dzsungelben eltévedt férfit. kkal maradt, majd visszatért az anyjához, aki az erdő szélén várta borját. “Egészen varázslatos és mesebeli volt az egész találkozás12 év elteltével is felismerték a lányt a gorillák - megható találkozás. ” – fűzte hozzá. A gyönyörű fotó nem meglepő módon azonnal futótűzként kezdett terjedni, miután Mads Nordsvee közzétette az Instagramon.

A fehér rénszarvasok nagyon ritkák, ezek az egyedek nem albínóRitka fehér rigóra bukkantak. k, szokatlanSzokatlan házi kedvenc - kutyaméretű gyíkkal él együtt egy házaspár.  színüket egy recesszív gén okozza. A skandináv országokban úgy tartják, hogy a fehér szarvasCsaládjával együtt tért vissza a szarvas a boltba, ahol finom falatokkal kínálták. szerencsét hoz. Legutóbb Svédországban találkoztak fehér szarvassal, ott tavaly egy hatalmas, hófehér jávorszarvast örökítettek meg.

Cikkajánló: Hófehér jávorszarvast filmeztek le Svédországban


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!