Egy hatalmas bálna vetett véget a tengeri ragadozók közös lakmározásának

Szenzációs felvételekkel kápráztatja el a nézőCsodálatos látvány - ilyen, amikor a bálnák szivárványt fújnak a levegőbe. ket a BBCTáncoló medvék mosolyogtatják meg a nézőket a Planet Earth II előzetesében. Earth The HuntElképesztő vadászatot örökítettek meg - így ejti el a gyanútlan fókát az éhes jegesmedve. (A vadászatÉheznek a jegesmedvék a fő vadászszezonban. ) című sorozata, mely a vadászó állatok prédaejtő trükkjeit, illetve áldozataik menekülési stratégiáit mutatja be.

Minden epizód a FöldBizonyítékot találtak arra, hogy miként történhetett a “nagy oxigénfelhalmozódás eseménye”. más-más természetes élőhelyén játszódik, s a nézők elé tárja mindazon kihívásokat, amelyekkel a ragadozóRitka felvétel – videóra vették, ahogy a kardszárnyú delfinek levadásznak egy cápát. knak és áldozataiknak szembe kell nézniük, legyen szó füves prérikről, sűrű erdőségekről, a sarkvidékekről vagy akár a nyílt óceánok világáról. A tengeri élővilágot bemutató epizód is bőven tartogat izgalmas és érdekes pillanatokat, mindez az előzetes videóból is egyértelműen kiderül.

A tengerekA tengerek különleges élőlényei - a színpompás tengeri csigák. ragadozói – köztük cápákMeglepően lusta vadász az óceán egyik legrettegettebb ragadozója. , oroszlánfókák, delfinekHadgyakorlat miatt sodródhatott partra tucatnyi delfin a görög szigeteknél. , bálnák25 éve készíti csodálatos fotóit a bálnákért rajongó fotós. és szulák – olykor csapatostul érkeznek, amikor feltűnik egy nagyobb halrajRitka jelenség - óriási halraj tűnt fel San Diego partjainál. , s közösen falatoznak a “terített asztalról”. A BBC Earth felvételén egy szardíniaraj kelti fel az éhes vadászok figyelmét, melyek gyorsan lecsapnak a sebesen úszó halakra. Nincs is túl sok idejük, hogy jól lakjanak, mivel egy hatalmasTúlméretezett kutyák. bálnaTestközeli találkozás egy hatalmas bálnával. feltűnése gyorsan véget vet a közös lakmározásnak.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!