Dorombolással fogadja a harcias szurikáták támadását a barátkozni próbáló gepárd

A Dél-Afrikában működő Cheetah ExperienceÍgy örül gondozójának a fekete párduc - videó. központjában élhet a világ legbarátságosabb, legjámborabb gepárdja, aki még azokkal az állatokkal is szívesen barátkozik, melyek nem éppen szívélyesen fogadják közeledését. Kinji, a fiatal gepárdNyolc kölyke született egy amerikai állatkertben élő gepárdnak. ugyanis nem csak fajtársai vagy épp a többi nagymacskaNépes hiúzcsalád foglalta el egy alaszkai férfi teraszát. társaságát keresi, de gondozójával is különlegesHihetetlen barátság alakult ki egy szarka és az őt megmentő család között. kapcsolatot alakított ki és rendszeresen megpróbál a szurikátákkal is barátkozni.

Ezen szándéka azonban egyáltalán nem kölcsönös, a legharciasabb kis állatok ugyanis ilyenkor még rá is támadnak a gepárdra, akit ez láthatóan nem tántorít el, sőt boldogan dorombol miközben a szurikáták megpróbálják elijeszteni.

A gondozója, Dolph C. Volker szerint Kinji ritkán dorombol, s szinte kizárólag csak a szurikáták tudják rávenni. Úgy tűnik tehát, hogy a kedves természetAz Élet fája - 400 éves fa a bahreini sivatagban. ű nagymacskát egyáltalán nem zavarja, hogy kedvencSzokatlan házi kedvenc - kutyaméretű gyíkkal él együtt egy házaspár. “barátai” nincsenek oda érte.

A Cheetah Experience központjában leopárdok, oroszlánok, farkasokKilövési engedélyt adhatnak Olaszországban az eurómilliókért megmentett farkasokra. , hiúzok, szerválok és szurikáták is élnek. A náluk élő állatok egyébként nem állandóan a ketrecekben vannak, nagy terület áll a rendelkezésükre, amit bebarangolhatnak. Riana Van Nieuwenhuizen, a szervet alapíTöbb mint 70 fiókát nevel egy gondoskodó kacsamama. ja elmondta, hogy a Cheetah Experience azért jött létre, hogy megmentsék az állatokat a kihalástól, ezért tenyészprogramot is működtetnek. A világ minden tájáról érkeznek ide önkéntesek. Az alább látható, híressé vált videó szintén itt készült:


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!