A chilei Varázshegy Hotel

Cimkék: , , ,

A Varázshegy (La Montaña Mágica,vagy Magic Mountain) egy különlegesGreen village - környezetbarát bambuszházak Balin. hotelEh'haeusl - világ legkisebb szállodája. , mely Chilében, Patagóniában található a Huilo-Huilo területén. Huilo-Huilo egy magánforrásokból finanszírozott természetvédelmi projekt amely egyúttal környezettudatos ökoturizmussal is foglalkozik. Ez a terület korábban a favágók prédája volt, amely miatt a dzsungel40 évig élt a dzsungelben egy vietnami férfi a fiával teljes elszigeteltségben. gyors ütemben pusztult. Végül az UNESCOMumbai legkülönlegesebb látnivalói. és a környezetvédők nyomására a terület visszakerült az eredeti tulajdonosaikhoz.

Varázshegy hotel

varazshegy

A 13 szobás szállodát egy fahídon keresztül lehet megközelíteni, a teljes belső berendezés kizárólag természetes anyagokból készült. A varázshegy tetejéről minden órában vízesésA legszélesebb vízesés a világon - Viktória vízesés. zubog alá. Számos tevékenységet kínálnak a vendégeknek, lovastúrák az erdőben, sítúrák télen és vadvízi evezés. Említés érdemel még, hogy itt található az egyik leghosszabbA leghosszabb nevű városok a világon. drótkötél-pálya Dél-Amerikában.

Varázshegy hotel

Varázshegy hotel

Varázshegy hotel

Varázshegy hotel

Varázshegy hotel

Varázshegy hotel

Varázshegy hotel

varazshegy-3

Varázshegy hotel

Varázshegy hotel

Varázshegy hotel


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!