Ablakmosók ragadtak 250 méter magasban a One World Trade Center oldalán

Valószínűleg élete legnagyobbCalgary - a világ egyik legnagyobb smaragdja. félelmén esett át két ablakmosó munkás, akik a New YorkNew York Top 10 látnivaló. -i One World Trade CenterA New York-i Világkereskedelmi Központ története. 69. emeletének magasságában az ablakmosó liftBailong lift - a világ legmagasabb kültéri liftje. egyik kábelének elszakadása miatt több mint egy órán át voltak életveszélyben. A speciális állvány nem tudott sem le-, sem felfelé tovább haladni, ráadásul az elszakadt kábel miatt féloldalra dőlt. A tehetetlen munkásokat így a lecsúszás veszélye is fenyegette a csaknem 250 méteres magasságban.

WTC

WTC

A helyszínre érkező tűzoltók úgy döntöttek, hogy az épületen belülről kivágják az ablakot azon a helyen, ahol az ablakmosók vártak a megmentésükre. Szerencsére az üvegszilánkok nem okoztak sérüléseket nekik, és az időjárás is kedvezett a tűzoltóknak, mert nem esett és nem volt erős szél sem, ami megnehezítette volna a mentést.

WTC

WTC

WTC

November 3-án, több mint 13 évvel az eredeti tornyainak 2001. szeptember 11-én történt lerombolása után nyílt meg újra a New York-i Világkereskedelmi KözpontA New York-i Világkereskedelmi Központ története. . Az egyik leomlott toronyAz Eiffel-torony építése. helyén felépített új, 104 szintes One World Trade CenterKülönleges és látványos felhőkarcolók. ma az Egyesült Államok legmagasabbRitz-Carlton Hotel - a világ legmagasabb szállodája. épülete, 541 méter.

WTC


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!