A világ egyik leggyorsabb biciklije

Cimkék: , , ,

A következő képeken látható bicikliExtrém kihívás: 1800 kilométeres biciklitúra a Szahara sivatagában. vel José Meiffret, a világ egyik leggyorsabb biciklisAmikor a Ruanda-i kerékpároscsapat tagjai először láttak havat. rekordját állította fel. A nem mindennapi kerékpárral 204,94 km/óra sebességet ért el. A rekordEgy 5 éves kínai kisfiú a világ legfiatalabb pilótája. ot még 1962-ben érte el a németországi Freiburg-ban egy MercedesAz első nepáli autó. autó mögött tekerve. A biciklin átalakításokat kellett alkalmazni, hogy képes legyen a rekordra. A hajtókaron lévő fogaskereke 130 fogat számlált, a váza meg volt erősítve valamint a felnik fából készültek a túlmelegedés védelmében. Miután elkészült körülbelül 20,5 kg-ot nyomott.

A világ egyik leggyorsabb biciklije

Az autóra azért volt szükség, hogy Meiffert minél kevesebb energiát veszítsen el a menetszél leküzdésével, de még így is másodpercenként 3,1 fordulatot kellett tekernie. A kísérletMegdöbbentő videó - mi történik ha egy szegény és egy jól öltözött kislány szorul segítségre?. nem volt veszélytelen, a korábbi kísérletek során egyszer koponyatörést szenvedett és kórházba került. Azért azt érdemes megemlíteni, hogy kerékpáros sebesség rekordokat több típusba sorolják. José Meiffret rekordja abba a kategóriába esik, amikor egy kísérő autó mögött biciklizve születik meg a rekord. Ebben a kategóriában már Fred Rompelberg áll 1995 óta, amikor biciklijén kerekezve elérte a 268 km/órás sebességet. Van aki viszont autó nélkül próbálkozik meg a rekorddöntéssel.

A világ egyik leggyorsabb biciklije

A világ egyik leggyorsabb biciklije

A világ egyik leggyorsabb biciklije

A világ egyik leggyorsabb biciklije


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!