A világ 10 legszebb kilátással rendelkező szállodája

A világ szállásainak, városainak és természeti szépségeinek értékelésére létrejött tripadvisor.com elkészítette összeállítását, mely a világ 10 legszebbEurópa legszebb metróállomásai. kilátásával rendelkező szállodáit gyűjtötte össze.

Nem sok információt közölt a hotelekről a cikk, ami a képeket elnézve, talán érthető is: ezek a helyek valóban lenyűgözőek, a képek magukért beszélnek.
Lássuk hát a toplistát:

10. Fairmont Chateau Lake Louise –  Banff Nemzeti Park, Kanada

A 10. helyen végzett Fairmont Chateau Lake Louise a festői Banff Nemzeti Parkban helyezkedik el Kanadában. Nyáron kitűnő a hely túrázásra és csónakázásra, míg télen a síparadicsommá alakul ez a csodálatos völgy. Adalék információ, hogy a hegyek csúcsát egész évben hó borítja, így a gleccserek szerelmeseinek is kitűnő célpont.

Fairmont Chateau Lake Louise

9. Hilton Hotel and Suites Niagara Falls / Fallsview – Ontario, Kanada

A NiagaraBámulatos videó a Niagara-vízesésről. vízesésnél található Hilton szállodaHayman – luxusüdülő Ausztráliában. páratlan kilátást kínál az itt megszállóknak. Egyetlen kérdés csupán, hogy az itt pihenő vendégek tudnak-e aludni a lezúduló víztömeg robajáA misztikus Caddo-tó. l.

Hilton Hotel and Suites Niagara Falls

8. Shangri-La Hotel Paris – Párizs, Franciaország

A patinás Shangri-la HotelSziklába vájt luxushotel a világ legszebb sivatagos területén. Párizs egyik legszebb környékén található, a kilátás pedig mi másra is nyílhatna, mint Párizs jelképére, az Eiffel toronyra.

Shangri-La Hotel Paris

7. Jade Mountain Resort – St. Lucia, Karib-tenger

Santa Luciában, a Karib-tenger egyik legszebb ékkövén található A Jade Mountain Resort a nevét is felvevő Jade hegyre nyújt páratlan kilátást. A szálloda medencéiben vélhetőleg nem az úszásé a főszerep.

Jade Mountain Resort

6. Grand Hotel Tremezzo – Comói-tó, Olaszország

Az OlaszországGyönyörű, festői hangulatú olasz kisvárosok és települések. északi részén található Comói-tó Európa egyik legmélyebb és olaszhon 3. legnagyobbCalgary - a világ egyik legnagyobb smaragdja. tava. A táj festői szépségéről a kép hűen árulkodik, emellett az sem elhanyagolandó, hogy hazánktól sem található túlzottan messze.

Grand Hotel Tremezzo

5. The Orchards Inn of Sedona – Arizona, Egyesült Államok

Az ArizonaA Paria-kanyon megkövült homoktengere. egyik legszebb területén és leghangulatosabb kisvárosában, Sedonában található The Orchards Inn gyönyörű kilátás kínál a közeli hegyekre. Szerencsés elhelyezkedése miatt, több más látványosságKöd öntötte el a Grand Canyont - 10 évente látható természeti jelenség. is megközelíthető innen, például az egyik legjellegzetesebb “western” városKanada képeken. , Williams, az indiánok által, a hegyGyönyörű helyek a Föld minden tájáról. oldalába vájt Montezuma Castle, a híres Meteorit kráterMeteor-kráter - hatalmas becsapódás nyoma Arizonában. , vagy akár a monumentális Grand CanyonElképesztő mutatvány a Grand Canyon felett. is.

The Orchards Inn of Sedona

4. Machu Picchu Sanctuary Lodge by Orient-Express – Machu Picchu, Peru

Nem akármilyen kilátásban lehet részük azoknak minden reggel, kik a Machu PicchuLetűnt birodalmak emlékei. Sanctuary Lodge-ban töltik szabadságukat: az ősi inka romvárosÓriási,16 gigapixeles fotón csodálható meg Machu Picchu, az inka romváros. látványára ébredhetnek, és a legfinomabb kávékat ihatják az AndokMachu Picchu - virtuális túra a varázslatos inka romvárosban. csúcsai között.

Machu Picchu Sanctuary Lodge by Orient-Express

3. Mandarin Oriental – Tokió, Japán

Tokió szívében épült fel a Mandarin Oriental szálloda, mely nem természeti szépségeivel akarta lenyűgözni vendégeit, hanem a hatalmas nagyvárosra nyíló panorámával. Habár egészen más, mint a természetA misztikus Caddo-tó. szépségeire, vagy már-már a természetben ébredni, ez a kilátás is el tudja varázsolni az embert.

Mandarin Oriental

2. Capella Pedregal – Cabo San Lucas, Mexikó

A gyönyörű, homokos tengerpartjáról, híresen szép és egyben kiváló könnyűbúvárkodási lehetőségeiről, valamint a jellegzetes sziklaformációról, az El Arcoról elhíresült Cabo San Lucas MexikóA mexikói Xcaret Ökológiai Park. ban, a Kaliforniai-félsziget csücskében található. A Capella Pedegral hotel különlegességét az nyújtja, hogy az óceán partján helyezkedik el, így a vendégek ténylegesen karnyújtásnyira pihengethetnek a szépséges parttól.

Capella Pedregal

1. Mykonos Grand Hotel & Resort – Mykonos, Görögország

A Tripadvisor toplistájának élén a Mykonos Grand Hotel & Resort végzett. Mykonos az Égei-tenger déli részén található Kiklád szigetcsoport egyik tagja. Aki idelátogat, GörögországSantorini - Görögország mesés szigete. egyik legszebb tengerpartját és panorámáját is megcsodálhatja, mellyel talán csak Santorini vetekedhet.

Mykonos Grand Hotel & Resort

Forrás: Azutazo.hu


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!