A sivatag közepén nyílt a világ legnagyobb virágoskertje

Cimkék: , ,

A gyilkos széltől hatalmasTúlméretezett kutyák. fák óvják a 45 millió virágot.

DubaiVideóra vették ahogy egy autós az anyósülésen szállít egy oroszlánt Dubaiban. nem nyugszik: miközben az arabAz arab világ modern és monumentális építészeti csodái. ország arra készül, hogy a közeljövőben elkészítse a világ leghatalmasabb óriáskerekét, a napokban átadtak egy másik gigantikus projektet is. A Miracle Garden, vagyis a csodák kertje a maga 72 ezer négyzetméteres alapterületével és 45 milliónyi növény "Szuperfák" Szingapúrban. ével a „világ legnagyobbjának” járó címet is büszkén viselheti.

Miracle Garden - Dubai

A kertSuzhou klasszikus kertjei . tervezője a Gulfnews.com-nak adott interjújában elmondta, a Miracle Gardennel csupán azt szerette volna bebizonyítani, hogy még az élettelen sivatagot is meg lehet tölteni színnel, ha jól használjuk fel egy városAz arab világ modern és monumentális építészeti csodái. felesleges vizét.

Miracle Garden - Dubai

A kertKeukenhof - a világ legnagyobb és legszebb virágoskertje. elkészítéséhez egyébként 12-20 féle körömvirágot és 35 féle petúniát használtak fel, a heves és pusztító szelektől pedig a kert köré épített hatalmas fák óvják a virágoskertet. A kertet már most megnyitották a látogatók előtt, pedig a köré épülő bevásárlóközpontok és kertészetek csak 2013 közepére készülnek el. A szigorú szabályokkal üzemelő kertet a legnagyobb nyári melegben (júniustól szeptemberig) bezárják majd. – írta a hir24

Miracle Garden - Dubai

Miracle Garden - Dubai

Miracle Garden - Dubai

Miracle Garden - Dubai

Miracle Garden - Dubai

Miracle Garden - Dubai

Miracle Garden - Dubai


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!