A búvárok paradicsoma – sziklára épült luxusvilla várja a turistákat Hondurasban

Az Islas de la Bahía vagyis „Az öböl szigetei” HondurasA legveszélyesebb városok . északi részén helyezkednek el, az ország partjaitól 70 km-re találhatóak a Karib-térségben. A szigetekGyönyörű, magántulajdonban lévő szigetek. 1859-ben kerültek Nagy-BritanniáA festői szépségű Huron-tó. l Hondurashoz. A szigetcsoportGyönyörű légifelvétel a norvég Lofoten-szigetcsoportról. három nagy: Roatán, Utila és Guanaja, és több kisebb szigetből áll.

honduras

honduras-2

A festői szépségű korallzátonyVirtuális térképpel barangolható be a Nagy-korallzátony. -szigetek és az alacsony árak sok turistát vonzanak a szigetekre. Számos szállodaSoneva Gili üdülőkomplexum a Maldív-szigeteken. , étterem és üzlet épült a gyönyörű szigeteken. Jelentős számban keresik fel a helyet a búvárkodásra vágyók is. A mexikóA nap képe - 39 méteres zuhanás kajakkal. i Yukatán-félszigettől egészen Honduras szigetEgy héten át napi 40 tonna szemetet szedtek össze egy indonéz sziget lakói. éig húzódó Közép-Amerikai korallzátony-rendszer a második legnagyobbSherman tábornok - a legnagyobb térfogatú fa a világon. kiterjedésű korallzátony a világon, az Ausztráliában található Nagy Korallzátony után. Mintegy 60 korallfaj, 350 puhatestű, és 500 halfaj otthona, valódi búvárparadicsomSiminal-szigetek - világhírű thaiföldi búvárparadicsom. .

Az öböl szigeteihez tartozó Guajana-szigetMaldív-szigetek - az Indiai-óceán csodás szigetvilága. egyik déli öblében magasodik a zátonyokkal körülvett Dunbar-sziklaLenyűgöző és egyben félelmetes útvonal vezet fel a Nyugati-Ghátok őrtornyára. , melyen egy nyolc lakosztályos luxusvilla (Villa On Dunbar Rock) várja a vendégeket. A turistákat a csodás kilátás, a béke és a búvárkodásSiminal-szigetek - világhírű thaiföldi búvárparadicsom. vonzza a sziklán álló villába.

Honduras

Honduras

Honduras

Honduras

Honduras

Honduras

Honduras

Honduras

Honduras

Honduras

Honduras

Honduras

Honduras

Honduras

Honduras

VIDEÓ:


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!