A 103 éve elválaszthatatlan ikerpár

Az egypetéjű ikrekEgymás kezét fogva jött világra egy ikerpár. rendszerint nagyon ragaszkodnak egymáshoz, nincs ez másként FlorenceHatalmas aszteroida halad el a Föld mellett. Davies és Glenys Thomas esetében sem. A köztük lévő kötelék igazán különlegesGyönyörű portrékat készített a fotós, akit teljesen elvarázsol az albínó emberek különleges szépsége. , mivel már 103 éve elválaszthatatlanok, egész életükben összetartottak és gondoskodtak egymásról. Florence és Glenys 1911. november 22-én született a Wales déli részén található kis faluban, Abertridwr-ben. Életük során nem telt el úgy szinte egyetlen nap sem, hogy ne találkoztak vagy ne beszéltek volna egymással. 103 évükkel jelenleg ők a világ egyik legidősebb ismert ikerpárja.

103 éves ikrek

Kettőjüknek együtt öt gyermeke, 12 unokája és 19 dédunokája van. “Mindig is egyszerű, csendes életet éltek a a faluban, de együtt mindig nagyon boldogok voltak, ahogy most is. Soha nem jártak külföldön és egyikük sem tanult meg autó"Annyian vannak, mint az oroszok" - Éjszakai forgalom Moszkvában. t vezetni” – mondta Glenys lánya a 65 éves Gwenda Stacey. Az idős123 éves lehet a világ legöregebb embere. nővérek nemrég otthonba költöztek, mert megromlott az egészségi állapotuk. A szomszédos szobákban laknak, így bármikor együtt lehetnek.

103 éves ikrek
Hétévesen: Florence (bal oldalon) és Glenys (jobbra)

103 éves ikrek
Glenys és Florence 21 évesen. Jómódú embereknél dolgoztak bejárónőként

103 éves ikrek
Glenys és férje

103 éves ikrek
Florence 25 éves korában, a gyermekével

103 éves ikrek
Az ikrekÉrdekes eredményeket hozott a NASA ikerkutatása - így működik a szervezet a világűrben. 68 éves korukban, karácsonykor

103 éves ikrek
Florence és Glenys a 70. születésnapjukon


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!