Sorstársa próbál vigaszt nyújtani a bántalmazott kiskutyának

Megindító képeket tett közzé egy amerikai állatvédő szervezet két hozzájuk került bántalmazott kutyáról. A Rescue Dogs Rock NYC nevű szervezet munkatársai elmondták, hogy a Sammie nevű boxer keverék kiskutya borzalmas dolgokon ment keresztül mielőtt az állatvédőkhöz került. A kiskutyát ugyanis súlyosan bántalmazták: lőtt seb volt a fején, a teste pedig tele volt súlyos, elfertőződött sebekkel, amik azért keletkeztek mert egy autóhoz kötve húzták a védtelen kis állatot, akit még kék festékkel is lefújták. Az állatvédők elmondták, hogy ez az általuk ismert eddigi legdurvább és legfelháborítóbb eset. A kis Sammie már több műtéten is átesett és jelenleg az állatklinikán lábadozik, ahol egyik sortársa, Simon próbál neki vigaszt nyújtani, aki szintén egy bántalmazott, gyógyulófélben lévő kutya.

Sorstársa vigasztalta a bántalmazott kiskutyát

A kutyákkal foglalkozó állatorvos, Dr. Mike Sauer elmesélte, hogy amikor Simont kiengedte a ketrecéből azonnal odament a vizsgálóasztalon fekvő Sammie-hez. Odatámaszkodott hozzá és mancsát rátette Sammie mancsára, mintha csak tudatta volna vele, hogy nincs egyedül és most már minden rendben lesz.

Sorstársa vigasztalta a bántalmazott kiskutyát

Szerencsére a műtétei jól sikerültek, így Sammie együtt lábadozik védelmezőjével, Simonnal, aki rendre ellenőrzi a kiskutya állapotát. A két sokat szenvedett kutya az állatvédők és az orvosok lelkiismeretes munkájának köszönhetően már jobban van, de nehéz út áll még előttük a teljes gyógyulásig. Sammie-nek még sok időbe telik, hogy lelkileg is felépüljön és újra bízni tudjon az emberekben – mondta el a szervezet vezetője. A bántalmazott kiskutya kezeléseire gyűjtést szerveztek és az adományozók már több mint 23 ezer dollár gyűjtöttek össze számára, a reméltnél összegnél jóval többet.

Sorstársa vigasztalta a bántalmazott kiskutyát

Sorstársa vigasztalta a bántalmazott kiskutyát


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!