Példamutató gyerekek, akik önzetlenül segítenek másokon

A most következő képek főszereplői hihetetlenül jószívű és példamutató kisgyerekek, aki önzetlenül igyekeznek másokon segíteni. A jó nevelés mellett, a fiatal koruk ellenére, megmutatkozik bennük a tenni akarás és a segítőszándék. Megható fotók kis hősök csodálatos tetteiről:

Egy jószívű amerikai kisfiú a spórolt pénzén a hajléktalanokon szeretett volna segíteni, ezért ételt vásárolt és csomagolt nekik, amit a szülei segítségével osztott szét.

Példamutató gyerekek

joszivu-gyerekek

A Floridában élő Christian McPhilamy 2 éven át növesztette a haját, hogy aztán a hosszú tincseit a hajukat elvesztő, rákbeteg gyerekeknek adja. A kisfiút még az sem zavarta, hogy iskolatársai sokszor kicsúfolták és ismeretlenek többször lánynak nézték. Christian egyszer sem panaszkodott emiatt, mivel végig csak a célja lebegett a szeme előtt.

Példamutató gyerekek

Egy aranyos 3 éves kislány, Ariana is beteg gyermekeknek ajánlotta fel hosszú haját.

Példamutató gyerekek

A Fülöp-szigeteken él Ken, egy 9 éves kisfiú, aki Mindanao szigetén hozta létre saját állatmenhelyét, hogy biztonságos menedéket nyújthasson a sorsára hagyott állatoknak. A kisfiú saját garázsukban alakított ki egy kis menhelyet a kóbor kutyáknak, majd adományozóknak köszönhetően neki és az apukájának sikerült egy nagy telket bérelnie, ahol egyre több rászoruló állatot fogadnak be és céljuk, hogy megmentsék az elaltatásra váró és kidobott állatokat.

allatmenhely-5
allatmenhely-3
allatmenhely-6

Egy kanadai kislány eladta a plüssállatait, és a kapott pénzt menhelyi állatok gondozására ajánlotta fel, hogy jobb soruk legyen.

Példamutató gyerekek

Kisgyerekek olvasnak fel a menhelyi cicáknak.
Cikkajánló: Gyerekek olvasnak fel a menhelyen élő macskáknak
Példamutató gyerekek

reading-children-shelter-cats-book-buddies-2

Egy kisfiú az összes zsebpénzét állateledelre költötte, mert mindenképp szeretett volna valahogy segíteni a menhelyi állatokon.
Példamutató gyerekek

A 10 éves Hailey Fort évek óta segít a környékükön élő hajléktalanoknak, akinek saját maga készít kis házikókat. Van egy saját kiskertje is, ahol évek óta gyümölcsöket és zöldségeket termeszt, amiket aztán a hajléktalanok közt oszt szét. A kiskertnek még saját Facebook-oldalt is létrehozott, Hailey’s Harvest néven. Hailey elmondta, hogy azt teszi boldoggá, ha másokon segíthet.

Példamutató gyerekek

Példamutató gyerekek

peldamuattao-gyerekek

A Fülöp-szigetek fővárosában, Manilában él 9 éves Daniel Cabrera, aki egy gyorsétterem előtt, az onnan kiszűrődő fényben írta a házi feladatát, miután leégett az otthonuk. A kisfiú nem akarta abbahagyni a tanulást, mert mindenképp szeretett volna egy jó munkát kapni, hogy a családján segítsen. Miután a róla készült képek bejárták a világot, a kisfiú és családja rengeteg segítséget kapott.

Példamutató gyerekek

Mackenzie már több alkalommal is garázsvásárt szervezett, hogy a bevételből iskolai felszereléseket vegyen a rászoruló gyerekeknek.

Példamutató gyerekek

Egy aggódó kislány öleli magához imádott kutyáját, akit állatorvoshoz vittek a gazdái, mert oltást kellett kapnia. A kislány nyugtatgatta a ijedt kutyát, és azt mondta neki, hogy nem lesz semmi gond, és ha jó lesz, akkor elmennek majd a játékboltba.

Példamutató gyerekek

Amikor a képen látható kislánynak elmondta az anyukája, hogy macskájuknak ízületi gyulladása van, ezért óvatosan kellett bánni, a kicsi felajánlotta, hogy gondoskodik a beteg cicáról és mesét is olvas neki.

Példamutató gyerekek


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!