Miért éri meg regisztrálni a legmenőbb frissdiplomás álláskereső portálra?

Talán te is abban a szakaszában vagy az egyetemi tanulmányaidnak, amikor már nem a jövő évi gólyatábor programja foglalkoztat, hanem egyre többször jut eszedbe az, hogy vajon mit hoz a jövő, hol fogsz majd dolgozni. Talán már te is tudod, hogy nem az idő fogja hozni a megoldást, nem fog semmi az öledbe pottyanni, így érdemes megtenni a megfelelő kezdő lépéseket.

Úgy érzed, még túl korai? Mihez képest? Ha már csak egy, vagy másfél éved van hátra a felsőfokú tanulmányaidból, akkor bizony nem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy ne kezdj el tenni a karrieredért. Mai cikkünkben megmutatjuk, mit is tehetsz azért, hogy minél sikeresebben tudj startolni a munkaerőpiacon.

Ne becsüld le az álláskereső portálokat!

Sokan talán legyintenek, és azt mondják, mindegy, hol keres az ember állást, de ez közel sincs így. A Zyntern.com oldalán szereplő pályakezdő álláslehetőségeket kínáló cégek egybehangzóan képviselik ugyanazokat az értékeket: a fiatal, lendületes és tehetséges fiatalokban hatalmas potenciált látnak, és hajlandóak az átlagos vállalatoknál többet nyújtani azért, hogy megnyerjék maguknak a frissen végzetteket.

Éppen ezért, ha szakmai gyakorlatot vagy diákmunkát keresel, mindenképpen érdemes ezen a portálon körülnézni, ugyanis az ott hirdető cégek kiváló programokkal várják az egyetemistákat és a frissdiplomásokat, így akár már a tanulmányaid alatt is tudsz releváns tapasztalatot szerezni. Számtalan álláslehetőség között böngészhetsz, így akár távmunkát, akár speciális munkaidőt kínáló vagy speciális idegen nyelvet igénylő munkát is könnyen találhatsz itt.

A munkán innen és túl

Mielőtt azonban megkezdenéd a gyakorlatot, a diákmunkát vagy esetleg már élesben az első munkahelyeden kellene bizonyítani, a Zyntern.com oldalán rengeteg prakitkus infirmációt és tanácsot találsz, amelyek nagyban fogják segíteni azt, hogy a számodra legideálisabb lehetőséget válaszd ki.

Állandóan frissülő blogjuk mellett számtalan kutatást végeznek, amelynek köszönhetően bepillantást nyerhetsz abba, hogy a nagy cégek mivel készülnek a frissdiplomások fogadására, de megtudhatod azt is, hogy a pályatársaid számára mi a fontos, esetleg mi okoz nehézséget.

Ha ez még nem lenne elég, az oldalukon pár kattintással olyan önéletrajzot dobhatsz össze, ami minden HR-es figyelmét megragadja. Ehhez nincs is más teendőd, mint regisztrálni, kitölteni a profilodat, és máris le tudod generálni a színes-szagos CV-det. Sőt, ha már ott tartasz, hogy jelentkezel is pozíciókra, azt is könnyen megteheted a szakmai profiloddal.

Válassz igényeid szerint!

Az első munka kis túlzással akkora jelentőséggel bír, mint az első szerelem – mindig emlékezni fogsz életed első munkanapjára, az első munkahelyi kollektívára és persze az ott elért eredményeidre, így fontos, hogy jól válassz!

Fogalmazd meg bátran magadnak az igényeidet, őszintén vedd számba, hogy mivel és milyen formában szeretnél foglalkozni, és keresd célirányosan ezeket az álláslehetőségeket!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!