Magic Mirror – a kényelmes vásárlás netovábbja

Szeretsz online vásárolni, és szívesen intézed a hivatalos ügyeidet is a kanapéról? Amit csak lehet, a laptopon keresztül oldasz meg? Ha szemüveges vagy, esetleg álmaid napszemüvegére vadászol épp, és ezekre igen volt a válaszod, van számodra egy nagyon jó hírünk!

Felgyorsult világunkban az online vásárlás egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ez érthető is, hiszen amellett, hogy rengeteg időt spórol meg nekünk, lehetővé teszi, hogy olyan távolságokból tudjunk vásárolni, ahová amúgy nem szívesen utaznánk el. Lássuk, mi mindent nyerünk az online vásárlás kényelmével, és hogyan tesz rá erre még egy lapáttal a Magic Mirror!

Online világ, online ügyintézés

Azzal, hogy egyre több időt töltünk az interneten, nem feltétlenül követünk el hatalmas hibát – ha jól használjuk. Napjainkban a legnagyobb üzleteknek – legyen az akár élelmiszer, elektronikai, divat vagy játék – van webshopja, ahonnan néhány mozdulattal házhoz rendelhetjük, amire csak szükségünk van. Ilyenkor persze a szállítási díj plusz költségével számolnunk kell, de ez sok esetben még mindig olcsóbb, mint az üzemanyag az autóba, vagy a vonatjegy ára, amit az utazásra elköltenénk. És akkor a ráfordított idővel még nem is számoltunk. A bankfiókokban és okmányirodákban is egyre több esetben van lehetőség arra, hogy bizonyos tranzakciókat online végezzünk el. Ezzel nem csak nekünk spórolnak időt és pénzt, de a személyes ügyintézést is felgyorsítják.

Mi az a Magic Mirror?

Néhány brit mérnök nagyot álmodott. Feltették maguknak a kérdést: vajon hányan nézelődnek órákig egy-egy weboldalon, majd zárják be a böngészőt rendelés nélkül, csak mert nem tudják elképzelni magukon az adott ruhadarabot vagy kiegészítőt? Vajon ezek az emberek tudják, mennyi minden áll jól nekik? Vajon megvették azt, amibe az interneten keresztül beleszerettek, vagy addig halogatták a vásárlást bokros teendőik közt, hogy lecsúsztak a kiszemelt darabról? Úgy döntöttek, ennek többé nem hagynak teret, ezért megalkották a Magic Mirrort, ami egyedülálló lehetőséget nyújt az online vásárlásban. Semmi másra nincs szükséged hozzá, mint egy jó képre magadról.

Virtuális szemüvegpróbálás

Az Eyerim szemüveg webshopban különleges funkció rejtőzik minden termék fényképe alatt. Ha kíváncsi vagy, hogy néznél ki az általad kiszemelt dioptriás szemüvegben, vagy hogy mutatna rajtad a legújabb Ray Ban napszemüveg, néhány kattintással kielégítheted a kíváncsiságod. Kattints a webshopban a szemüveg képe alatti Magic Mirror sávra, hogy beléphess a szemüvegpróba funkcióba, majd a felugró ablakban engedélyezd a számítógéped/telefonod számára a kamerahasználatot (amennyiben nem alapértelmezetten bekapcsolt funkcióról van szó). Ez után nincs más dolgod, mint elfoglalni a kijelzőn szaggatott vonallal kijelölt helyet, majd egy gombnyomással elkészíteni magadról egy fényképet. Ha ez megvan, és elégedett vagy az eredménnyel, a jobb sávban felugró listából kiválaszthatod, melyik szemüveget szeretnéd virtuálisan felpróbálni.

Miért jó ez neked?

Amikor elmész egy optikába, hány szemüveg felpróbálása után mondod azt, hogy elég volt, neked egyik sem áll jól? Zavart már valaha, hogy mások pikk-pakk választanak, te pedig még mindig ott állsz a fal előtt, és egyszerűen nem találod az igazit? A Magic Mirror segítségével többé nincs miért aggódnod. Vedd fel a kedvenc pozíciódat a kanapén, izzítsd be a laptopodat, lőj egy profi képet magadról és indulhat a szemüvegpróba. Annyit próbálsz fel, amennyit csak szeretnél, sőt, a legjobbnak ítélt darabokat akár le is mentheted magadnak, hogy kikérd a barátod/barátnőd/anyukád véleményét, mielőtt megrendeled a tökéletes darabot.

Kíváncsi vagy, milyen a szemüvegvásárlás a Magic Mirrorral? Kóstolj bele az élménybe az Eyerim webshopjában!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!