Körömtrendek az idei nyárra

Minden évnek és évszaknak megvannak a maga slágerei, bármilyen divatot is nézünk, igaz ez a körmök divatjára is. Akár műkörmökkel szépíted magad, akár a saját körmeidet szeretnéd csodássá varázsolni, bizonyára nem hagynak a trendek hidegen. Tarts velünk, ismerd meg a nyár legforróbb trendjeit!

Mindenki megtalálja a számítását

Idén biztosan mindenki rátalál a hozzá illő stílusra! Főleg akkor, ha a Silcare – Műköröm Webáruház zseléit használja alapnak a körmök díszítéséhez, hiszen mind a visszafogottabb, mind az extrémebb stílust kedvelők számára van miből válogatni az idei nyár slágerei között. 

Ugye ez számodra is jó hír? Tarts velünk, és nézzük meg, hogy mik a legtutibb választások, ha divatos körmöket szeretnél!

Mi mindent fejezhetünk ki a körmeink által?

A körmök bizony árulkodnak rólunk. A szépen ápolt körmeinkkel megmutathatjuk igényességünket, és jó benyomást kelthetünk a többiekben. De természetesen ennél is sokkal többet tehetünk, hiszen kifejezhetjük személyiségünket, hódolhatunk aktuális hangulatunknak, de ha szeretnénk, megmutathatjuk azt is, hogy mennyire otthon vagyunk az aktuális divattrendekben.

Az egyszínű lakkok mára a múlt ködébe vesznek, s bátran keverhetjük a különböző színeket, amelyek a tavaszi időszakban és nyáron még inkább a pasztell és az intenzívebb színvilágok felé tolódnak el.

Az idei legdivatosabb körmök

A Veri Peri már eddig is az egyik nagy kedvencünk volt, de az év színét nem érdemes hanyagolni akkor sem, ha igazán trendi nyári körmökre vágyunk. Azok, akik a szolidabb megjelenést díjazzák, egyszerűen választhatják minden körmükre ezt az árnyalatot, akik pedig az extravagánsabb stílust kedvelik, megbolondíthatják csillámokkal vagy kövekkel is.

Nem fullad ki a divat ebben az árnyalatban, úgyhogy azok se aggódjanak, akik a kékes-lilás színvilágban nem találják a helyüket! Jöhetnek a neon árnyalatok, a virágos minták, s egyáltalán nem kell aggódni azon, hogy túl sok! Idén ugyanis kifejezetten menőnek számítanak az izgalmas megoldások.

A gyöngyökkel, kövekkel azonban érdemes óvatosan bánni, ugyanis idén, ha divatosak akrunk maradni, nem esünk túlzásokba ezen a téren.

Mit válasszunk?

A végszó az, hogy elsősorban kövessük a vágyainkat, hiszen a jelenlegi elképzelésekben egyre nagyobb részt képviselnek az egyéni elvárások és stílusok. Bátran választhatjuk az izgalmasabb díszítéseket, a kedvünkre szolgáló mintákat, valamint az egyedi elképzeléseket a körmök méretében és formájában is. 

Ha az esküvői szezonra készülve visszafogottabb elképzeléseinket szeretnénk megvalósítani, míg a fesztiválokra némi vadságra fizetnénk be szívesen, mindegyikre van lehetőségünk akkor is, ha a divatos megjelenést elsődlegesnek tartjuk. 

Vállaljuk a személyiségünket, a stílusunkat, s mégis trendi formát öltsünk, akár a körmeinkről, akár a teljes megjelenésünkről van szó!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!