Költöztetés, akár díjtalan munkafelméréssel? Lehetséges!

Ha költöztető céget keres, akkor felmerülhet Önben is, hogy vajon jó céget fog megbízni? Egyáltalán miből tudhatná meg már előre, hogy megbízható, jó vállalkozást bíz meg a költöztetéssel?

Hatalmas előny, ha egy cég már a költöztetés megkezdése előtt meg tudja mondani, hogy várhatóan mennyibe fog kerülni a folyamat. Ez nem csak profizmusra utal, de előre tervezhetővé is teszi a költségeket, ami jó alap a közös munkához. Van a piacon olyan költöztető cég, aki (nagyobb költöztetésnél) akár díjtalanul is vállalja a munkafelmérést, amivel érdemes élni. Lássuk, miért is érdemes élni ezzel a lehetőséggel!

Akár ingyenes helyszíni munkafelmérés

Vannak olyan költöztetések, amikor nagyobb mennyiséggel kell számolni, akár többször is kell fordulni a teherautóval. Ilyenek a nagyobb lakossági vagy a vállalati költöztetések. Ilyen esetekben érdemes helyszíni felmérést végeztetni. A helyszíni felmérésnek az eredménye az, hogy tudni fogja, hány költöztetővel és kb. mennyi idővel kell számolnia. Ha pedig a költöztetés a Servitius és Partnerei költöztetés segítségével történik, előre ki is tudja kalkulálni online a várható költségeket.

Még egy esetben lehet indokolt a felmérés. Akkor, ha nem csak a költöztetést, de magát a csomagolást is a cégre bízta. Ebben az esetben látatlanul nagyon nehéz meghatározni, hogy hány főre és mennyi csomagolóanyagra lesz szükség. Épp ezért kiváló megoldás ekkor is a helyszíni munkafelmérés.

Jól tervezhető költöztetés

A helyszíni munkafelmérés nagyon jól tud jönni, ha szeretne előre tervezni a költöztetéssel. Illetve akkor is, ha idő szűkében van, és szeretné előre tudni a költöztetés időtartamát, hogy tudja, hogyan tervezzen. Aranyat ér egy ilyen helyszíni felmérés azoknak, akik szeretnek mindent előre lefixálni, hogy később ne érje őket meglepetés. Ha Ön ilyen beállítottságú, akár ingyenes a felmérés, akár nem, mindenképp érdemes igénybe venni a költöztető cég ezen szolgáltatását.

A professzionális költöztetés itt kezdődik

Ahhoz, hogy megtalálja a profi költöztetőt, több dologra is oda kell figyelnie. A fent már vázolt helyszíni munkafelmérés egyfajta plusz szolgáltatás, ami már a profizmust tükrözi. Ennél alapabb elvárásokra is érdemes odafigyelnie, ha költöztetőt választ. Egy megbízható költöztető cég aranyat ér, mert lehet velük tervezni, nem verik át a fizetésnél, és vigyáznak minden holmijára. Időben megérkeznek, köszönnek, azonnal nekilátnak, nem húzzák az időt, stb.

Ez mind-mind árulkodó jel, hogy jól választott. De amikor még csak a honlapjukat böngészi, már akkor is találhat arra utaló jelet, hogy jó helyen keresgél. Eleve, ha van ügyfélszolgálati telefonszámuk, amit felhív, már ekkor kiderülhet, hogy érdemes-e a céggel foglalkozni. Legyen leinformálható a vállalkozás, az adószáma, címe legyen fent a honlapon. Minden más csak azután következik.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!