Intim gyanta – hogyan készülj rá?

Az igényesség és a tisztaság érzése ma már nem csupán egy mítosz, hiszen az intim gyanta használatával ez könnyedén elérhető. Az érzékenyebb területek gyantázása előtt azonban nyilvánvalóan feszültebb lehetsz lelkileg – fokozottan igaz ez arra az esetre, amikor először jársz intim kozmetikában. Pedig nincs mitől tartanod, ha szakértő kezekbe kerülsz, hiszen az intim gyantázás kíméletesen és hatékonyan távolítja el a nemkívánatos szőrszálakat. De hogyan érdemes nemcsak testileg, hanem lelkileg is felkészülni arra, hogy intim gyanta alkalmazására kerül sor? Mit érdemes fejben tartani és hogyan érdemes enyhíteni a kellemetlen és feszült gondolatokat? Mit tegyél?

Forrás: Unsplash

Válassz megfelelő szalont és szakembert!

Nem mindegy, hogy milyen szakemberhez kerülsz, hiszen fontos a szakértelem és a hozzáállás is. A szakértelmét pedig felmérheted azzal, hogy a holnapon milyen információk vannak fent, milyen területeken szerzett kiemelkedő sikereket. Esetleg kifejlesztett egy olyan gyengéd, mégis hatékony intim gyanta kezelést, mint a MicroWaxing?

Fontos lehet mások véleménye és a szalon jó híre is. Mit gondolnak és mit mondanak azok, akik részt vettek már az intim gyanta kezelésen? Milyen tapasztalataik voltak, mennének-e újra? Esetleg rendszeresen visszajáró vendégek? A Google értékelések között megtalálhatod a válaszokat! Emellett az intim kozmetikák a saját weboldalukon is megosztják a vendégeik véleményét, így ott is tájékozódhatsz.

Ezen felül fontos a légkör: azon túl, hogy kellemes és barátságos a hangulat, a bizalom és az elfogadás is lényeges szempont egy intim kozmetika kiválasztása során. Az igazán profi kozmetikusok előtt ugyanis nem kell semmit szégyellned, hiszen elfogadóan és óvatosan állnak neki a kezelésnek. Vigyáznak rád, a bőrödre és a lelki világodra is.

Nem érdemes stresszelni!

Sokan végzik el otthon a szőrtelenítést és többen kipróbálták már a gyantázást – akár intim gyantát – is. Valószínűleg fájdalmas élményben volt részük, főleg, ha nem a megfelelő módszerrel és tapasztalattal vágtak bele a szőr eltávolításának. Égési sérülések a forró gyanta miatt vagy a nem jól alkalmazott technika miatti bőrsérülés, irritáció és benőtt szőr egy rémálom.

Te is jártál már így? Ha igen, akkor biztosan stresszelsz a gyantázás miatt, ráadásul az intim területek még érzékenyebb kérdésként jelennek meg a fejedben. Egy intim kozmetikai szalonban viszont tudja a szakértő, hogy mit hogyan kell csinálni és óriási tapasztalatra tett szert az évek során. Emellett létezik olyan módszer is, ami az intim gyantázást igazán fájdalommentessé és hatékonnyá teszi.

Éppen ezért nem éri meg stresszelni. Az intim kozmetikus emellett nagy hangsúlyt fektet a higiéniára: csak és kizárólag tiszta kézzel, gumikesztyűben, tiszta körülmények között fogad. A kezelés alatt használt eszközöket pedig minden alkalommal fertőtleníti, mielőtt új vendéget fogad.

Akár férfiként, akár nőként szeretnél intim gyanta kezelésen részt venni, bizonyára megfordult már a fejedben, hogy mi történik a kínosabb pillanatokban? Az intim kozmetikus profi és szakképzett – így ezeket a helyzeteket is a megfelelő módon kezeli, így folyamatosan komfortosan érezheted magad. Nem fog kellemetlen légkört teremteni, nem viccelődik a történéseken; hanem lazán, de együttérzően fogadja. A test reakciói ugyanis természetes dolgok.

Mit tegyél azért, hogy minél nyugodtabban érkezz?

Először is ne hallgass mások rémtörténeteire, túlzásaira, de az otthoni, félresikerült kísérletezéseikről szóló kellemetlen élményeiket sem érdemes alapul venni. A gyantázás és ebből is az intim gyanta alkalmazása a szakértők napi tapasztalata miatt nemcsak fájdalommentes, hanem sokkal precízebb és gyorsabb is. Jellemzően az első alkalom lehet kissé kellemetlenebb, de semmiképpen sem fájdalmas, így nem érdemes ezen idegeskedni. A rendszeres szőrtelenítéssel viszont még ez a kis kellemetlenség is meg fog szűnni és inkább egy wellness-élménynek fogod majd fel.

Ne gondolkozz azon, hogy mi fog történni, hanem foglald el magad a napi teendőiddel vagy hobbijaiddal. Hidd el, ha előre félsz az intim gyantázástól, azzal csak stresszeled magad, pedig nincs mitől tartanod. A kellemes és megértő hangulat, a kínosnak tűnő pillanatok megfelelő kezelése és a profi szőreltávolítás az intim kozmetika természetes eleme. A legtöbben pedig megkönnyebbülten hagyják el a szalont, hiszen nem is volt olyan rossz, mint amilyenre számítottak.

Amikor már az intim gyanta kezelés előtt állsz, érdemes venni néhány mély lélegzetet. Tudtad, hogy a szervezeted több oxigénhez juttatása nyugtató hatással van rád is? Érdemes kihasználni ezt az intim gyanta alkalmazása előtt is, hiszen az idegesség elűzésével a gyantázás is könnyedebb és még kellemesebb lehet. Higyj az intim kozmetikusodban, hiszen neki is az a célja, hogy rendszeres vendége legyél, így ő is törekszik a fájdalommentes intim gyantázásra.

Reméljük, hogy cikkünkkel segíthettünk abban,hogy nyugodtabban érkezz az intim gyanta kezelésekre. Ahhoz, hogy valóban fájdalommentes gyantázásnak nézhess elébe, mindenképpen érdemes felkeresni egy szakértőt a Naturiti intim kozmetikában. Férfiként és nőként is szívesen fogadnak, és ne feledd, itt nincsenek kínos pillanatok!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!