Így örült a kiskutya, amikor újra találkozott megmentőjével

Mojo ma egy egészséges és boldog 2 éves kutya, akit szerető gazdák vesznek körül, de nem mindig volt ez így. Mojo csak a szerencsének köszönhetően maradt életben, ugyanis a kölyök korában kidobták a gazdái. A kiskutya az utcákon kóborolt, és olyan rühes volt, hogy még a szőre is kihullott. Mojo 2013-ban, három hónapos korában került egy kanadai férfi, Joey Wagner, állatmenhelyére (Baie Ste Marie Animal Society). Ekkor már nagyon lesoványodott, alig tudott enni és egész testét sebek borították. Wagner látta, hogy milyen beteg a kiskutya, de mindent meg akart tenni, hogy életben maradjon. “Abból ahogy rám nézett, tudtam, hogy élni akar” – nyilatkozta korábban Joey Wagner CBC News-nak.

Mojo

Mojo-t elvitték egy állatlikinkára, ahol az Atlantic Vet College állatorvosai több hetes kezelés során sikeresen meggyógyították, és feltáplálták a sokat szenvedett kis állatot. Amikor már elég erős volt, az állatorvosok kiengedték a kórházból Mojo-t, akit megmentője örökbe fogadott és ma már egy vidám 2 éves házi kedvenc.

Mojo

mojo

Az alábbi képeken illetve videón azokat a megható pillanatokat láthatjuk, amikor Mojo és Joey újra találkoztak a klinikán. A félénk kiskutya amint felismerte a megmentőjét, boldogan ugrott a nyakába, és össze-vissza nyalogatta az arcát, és nem akarta, hogy a férfi elengedje.

Mojo

Mojo

Mojo

Mojo

Forrás: huffingtonpost, Hope for Mojo/Facebook


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!