Így néztek ki az elhanyagolt miniló patái, mielőtt az állatvédők kimentették

Egy amerikai farmról mentették ki az állatvédők azt az elhanyagolt minilovat, akinek patái elképesztően hosszúra megnőttek és vissza is hajlottak. A Cider nevű minilónak a hosszúra nőtt patái miatt minden lépés fájdalmat okozott. Az Ohio SPCA nevű állatvédő szervezet munkatársai az éjszak leple alatt hozták el a minilovat, majd állatorvos segítségével megszabadították eldeformálódott patáitól. Hosszú idő után így végre fájdalommentesen sétálhat és a szervezet szerint hamarosan újból szaladgálni is fog.

Elhanyagolt miniló

Az erős és egészséges pata, illetve annak ápolása rendkívül fontos a lovak egészsége szempontjából. Cider tulajdonosai azonban egyáltalán nem törődtek ezzel, ezért az Ohio SPCA munkatársai ezért úgy döntöttek, hogy cselekszenek és gondozásukba veszik a régóta szenvedő minilovat. A későbbiekben azt is szeretnék elérni, hogy felelősségre vonják Cider tulajdonosait.

Elhanyagolt miniló

Elhanyagolt miniló

VIDEÓ:

Late Night Rescue – Check in tomorrow to learn more about this sweet mini horse, as he begins his new journey. #ohiospcarescued #safeforever #helpingallanimals

Szerző: Ohio SPCA, 2015. december 14.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!