Héliumos lufikkal, egy kerti székben ülve repült Calgary felett egy kanadai férfi

Százhúsz héliummal töltött lufi segítségével, egyszerű kerti széken ülve emelkedett a magasba egy kanadai férfi, hogy így reklámozza üzletét. A 26 éves férfi a hétvégén emelkedett a Calgary fölé, ahol épp a világ legnagyobb rodeófesztiválját, a Stampedét tartották. A fesztivál felett ejtőernyővel kiugrott székéből, a nem várt szél miatt azonban elvétette a stadiont, és a fesztivál területén kívül ért földet, ahol már a rendőrség várta. Szabálysértés miatt vár rá büntetés.

Lufikkal repült egy knadai férfi

Mint elmondta, eredetileg helikopterből akart kiugrani, de egyetlen pilóta sem vállalta az akciót, mivel az adott területen repülési tilalom van érvényben. “Ezért saját magam emelkedtem a levegőbe, a repülésre ejtőernyős ugrásokkal gyakoroltam. Amikor leérkeztem, már ott várt egy mentőautó és a rendőrség” – mondta el a férfi.

Lufikkal repült egy knadai férfi

A hatóságok nem tartották viccesnek az akciót. “Nyilvánvalóan nem gondolt a székre, akár komolyan meg is sérülhetett volna valaki” – emelte ki az egyik rendőr. A kerti széket a férfi landolásától 65 kilométeres távolságban találták meg.

Lufikkal repült egy knadai férfi

VIDEÓ:


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!