Egészben nyeli le egy anakonda a Discovery riporterét

A Discovery Channel újabb nagy dobásra készül: Paul Rosolie-t teljesen bekamerázzák, majd lenyeletik egy óriáskígyóval.

3

A csatorna új műsora a sokatmondó Eaten Alive névre hallgat, és december 7-én debütál az amerikai Discovery Channelen. A kísérlet főszereplője, Paul Rosalie egy speciálisan erre a célra készült ruhában, rengeteg kamerával felszerelve megpróbál egy anakonda vacsorája lenni.

1

A hírre megjelentek az első tiltakozók is. A szélsőséges kommunikációjáról ismert állatvédő szervezet, a PETA felszólított a Discovery-t a show törlésére, mondván: állatkínzás történik a műsorban.

Az alapítvány egyik vezetője, Delcianna Winder szerint, ha hihető, amit a promó-videó bemutatott, akkor az óriáskígyót a magasabb nézőszám érdekében megkínozták. “Az állítólagos vadállatkutató szégyene, hogy szenvedést okozott az állatnak, a Discovery szégyene, hogy ezért megfizette” – hangsúlyozta Winder. “Az anakondák napokon át nem táplálkoznak, energiájukkal ezért takarékosan bánnak. Ha arra késztették a kígyót, hogy lenyelje ezt a bolondot, majd esetleg kiöklendezze, azzal teljesen kimeríthették szegényt” – tette hozzá. A Discovery szóvivője, Laurie Goldberg nem kommentálta a PETA kérését, azt azonban megjegyezte, hogy a szóban forgó anakonda “él és egészséges”.

Forrás:TV24

Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!