Bőrönd és utazótáska egyéni igényekre szabva, kifogástalan minőségben

Ha nagyobb lélegzetvételű utazás van kinézőben, a megfelelő méretű, anyagú és kialakítású bőrönd kiválasztása is előkelő helyet élvez a teendőink listáján. Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, ha a bőrönd beszerzése kerül terítékre?

Minél nagyobb, annál jobb?

Tévhit, miszerint az adott bőrönddel abban az esetben leszünk abszolút megelégedve, ha az nagyobb méretű – hiszen némi extra hely mindig jól jön, nemde? A tapasztalat azt mutatja, ha nem tudjuk kihasználni a nagyobb paraméterekkel operáló poggyászunk nyújtotta lehetőségeket, az inkább zavaró lesz, mintsem praktikus. Mindig az utazás kaliberéhez igazítsuk a bőrönd kiválasztását is!

A kemény- vagy puhafalú az ideális?

A keményfalú vs. puhafalú bőrönd „párharcból” mindezidáig egyik fél sem került ki végérvényesen győztesként, az viszont biztos, hogy mindkét típusnak megvannak a maga előnyei. A keményfallal kivitelezett bőrönd például megvédi az értékesebb holmikat a sérülésektől, viszont rugalmatlan a felhasználásában. Ezzel ellentétben a puhafalú poggyászunkba egészen biztosan befér az a bizonyos extra ruha vagy fontos használati tárgy, amit még mindenképpen szeretnénk magunkkal vinni az útra. A nagyfokú rugalmasságnak viszont ára van: a puhafalú bőrönd nem védi úgy a személyes dolgainkat, mint a masszív társa.

Utazótáska – ha vállra is akasztanánk

A minőségi utazótáska praktikusságban verhetetlen. Ezek a modellek, hála a bravúros formatervezésüknek, akár kézben vagy vállon is hordhatók, de a színes spektrumú kínálatban olyan darabok is akadnak szépszámban, amelyek gurulós kialakítást élveznek. Az utóbbi utazótáska típus a nehezebb holmik szállításában tesz jó szolgálatot, az előbbi pedig szabad mozgást biztosít, így téve kényelmessé az utazást.

Számít-e az esztétika?

A tapasztalat azt mutatja, hosszútávon az a bőrönd és utazótáska váltja be a hozzá fűzött reményeket, amely amellett, hogy praktikus és strapabíró, a szemnek is mutatós. Szerencsére kompromisszumkötésről szó sincs: a Bagbox táska webáruház széles skálát bejáró összeállításában a szóban forgó kiegészítők mindegyike tökéletesen megfelel az elvárásainknak.

Miért pont a Bagbox webáruház?

Kifogástalan renomé, kifejezetten minőségi kiegészítők forgalmazása, elképesztően változatos termékkínálat, páratlan ár/érték kombináció, 30 nap elállási garancia, 15 ezer Ft fölötti vásárlás esetén költségmentes házhozszállítás – e kétségtelenül vonzó jellemzők a Bagbox webáruház sajátjai.  A bőrönd és utazótáska felhozatal vonatkozásában a nagy márkákból sincs hiány. Under Armour, Eastpak, Gabol utazótáskák és Roncato, Bontour, Rhino bőröndök is kaphatók – csak, hogy néhány nevet említsünk az illusztris listáról.

 


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!