Az Attraction nyerte a világhírű tehetségkutatót

Hatalmas magyar siker – Az Attraction nyerte a Britain’s Got Talent tehetségkutatót Angliában.

A csapat 9 éve jött létre, és azóta dolgozott azért, hogy végre világszerte megismerjék egyedülálló produkcióikat. Erre az áttörésre akkor került sor, amikor pár hete megjelentek a legnagyobb brit tehetségkutató műsorban.

Britains Got Talent

A csapat nagyon szépen haladt a döntő felé, produkcióikat egész Anglia imádta, sőt, a fogadóirodák is őket tartották a legnagyobb esélyesnek. Az együttes, amely a vetélkedő történetének első magyar döntőse és nyertese, Edward Elgar hazafias dala, a Land of Hope and Glory zenéjére adta elő bravúros árnyjátékra épülő kétperces produkcióját. “A brit közönségnek szeretnénk köszönetet mondani ezzel az előadással” – mondta, utalva arra, hogy a társulat a múlt heti utolsó elődöntőből a legtöbb közönségszavazattal jutott a szombat esti döntőbe.

A győzelemmel a jutalmuk 250 ezer font (87 millió forint), illetve a társulat részt vehet az idei Királyi Varietén, ahol a királyi család tagjai előtt mutathatják be műsorukat. Szűcs Zoltán az eredményhirdetés után – a műsorvezető kérdésére, hogy mire fordítják a 250 ezer fontos fődíjat – kijelentette: erre még nem tud válaszolni, a társulat számára most az a legfontosabb, hogy előadhatják produkciójukat a brit királyi család tagjai előtt. Gratulálunk a csapatnak – a hírek szerint Las Vegas felé veszik az irányt – és biztosak vagyunk abban, hogy még sokat hallunk róluk!

Íme a zseniális produkció a döntőben

Attraction Videó – Britain’s Got Talent döntő

MTI/Life.hu

Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!