Átépítette a kajakját egy férfi, hogy a kutyái is vele tarthassanak

A 67 éves vermonti ortopéd-sebész, David Bahnson aktívan tölti mindennapjait, kedvenc hobbija az evezés. David azonban nem szerette otthon hagyni a vizet amúgy imádó kutyáit, így egyszemélyes kajakját háromszemélyessé alakította át, hogy két golden retriever kutyája, Susie és Ginger is vele mehessenek.

„Úgy vettük észre, egyszerűn imádják! Hihetetlenül izgatottak lesznek, amikor kihozzuk a kajakot, mert pontosan tudják, hogy most már ők is jöhetnek velem.” – mondja az ezermester, Bahnson.

Kutyák a kajakban

A kajak átalakításának ötletét egyik kutyája, Susie adta, amikor bemászott a kajak csomagszállító részébe. Davidnek mindössze annyi volt a teendője, hogy beépített egy speciálisan kialakított körgyűrűt a nyílás peremére, így a kutyák is kényelmesen foglalhatnak helyet benne, és szárazak maradnak a tavi evezés közben. Susie kényelmesen elfér a kajak első részében, Ginger pedig a kajak hátsó részében kapott egy utólag kialakított ülőhelyet.

„Az egész úgy néz ki, mint egy hármas kajak, bár csak egy ember tudja használni, mert a két másik részen nincsen elegendő hely, hogy még egy utas kinyújtsa lábait. De a kutyáknak így is tökéletes! Soha nem jutott még eszükbe kiugrani belőle. Vidáman elüldögélnek a helyükön, nézelődnek és hatalmasakat szippantanak a friss levegőből.”

Kutyák a kajakban

Kutyák a kajakban

Kutyák a kajakban

Kutyák a kajakban

Kutyák a kajakban


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!