A világ 5 legbüdösebb városa

Egy amerikai utazási iroda speciális “szagszakértőket” küldött az ügyfeleik által legkedveltebb uticélokhoz, hogy meggyőződjenek róla, joggal panaszkodnak-e a vakációról hazatérők arról, hogy elviselhetetlen bűz terjeng az egyébként csodaszép látnivalókat tartogató városokban. Tudd meg, hol kell befogott orral járni a turistáknak, és hogy mi okozza a kellemetlen szagokat!

Velence, Olaszország

Különösen nyáron, hőség idején kockázatos Velencébe utazni. A város szennyvíz-elvezetése nem éppen korszerű, és ezt könnyen “kiszimatolhatjuk”…

Velence, Olaszország

Cancun, Mexikó

Trópusi strandjai és partyjai ezreket vonzanak évről-évre a városba. Állítólag azért olyan büdös, mert a hotelek rengeteg szemetet öntenek a tengerbe.

Cancun, Mexikó

St. Helen Auckland, Anglia

A kis angol falucskában sokan élnek hagymatermesztésből. Az év bizonyos szakaszában olyan hagymaszag terjeng itt, hogy még szellőztetni sem tudnak.

St. Helen Auckland, Anglia

Cote D’or, Franciaország

Az Észak-Francia városkában készül a világ legbüdösebb sajtja. A karakteres “illat” miatt kizárták a települést a tömegközlekedésből!

Cote D'or, Franciaország

Rotorua, Új-Zéland

Kalandvágyók szívesen utaznak ide, mert hatalmas gejzírek törnek elő a földből. A záptojásszag, ami ezeket kíséri, sokakat kényszerít visszafordulásra.

Rotorua, Új-Zéland


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!