A legstílusosabb fürdőszobabútorok 2022-re

Manapság egyre nagyobb hangsúlyt kell fektetni a fürdőszobában való készülődésre, amihez bizony pakolóra, polcokra, szekrényekre van szükség. Legyen szó a reggeli, munkába való szépítkezésről, esetleg egy fontosabb hétvégi eseményről egyaránt, a legtöbb időt a fürdőszobabútor előtt töltjük el. Mivel ezek a mindennapjaink részét képezik, így nem árt olyan stílusos és praktikus berendezést választani, amely minden igényt ki tud elégíteni. Lássuk 2022 legdivatosabb darabjait!

Mire érdemes figyelni a stílusos fürdőszobabútor kiválasztása során?

Az első és legfontosabb, hogy a kinézett darab bírja a magas páratartalmat, a legjobb, ha vízzáró, hiszen itt biztosan érni fogja a pára és a víz. Emellett át kell gondolni, hogy milyen extrákra van szükségünk, hiszen ezek egy részén utólag már nem lehet módosítani. A Mozaikkerámia álló fürdőszobaszekrényei között bőven akad olyan típus, amiben dugalj és kapcsoló, integrált világítás, illetve fiókrendező egyaránt megtalálható. Ezekre a legtöbb esetben minden háztartásban szükség van ahhoz, hogy a helyiség állandóan rendszerezett lehessen. 

Mindenekelőtt mérjük le a rendelkezésre álló helyet, így lehetőségünk van akár a standard méretekből is válogatni. Fontos szempont továbbá a színválasztás, ugyanis nem árt, ha hozzá tudjuk nézni a burkolathoz a bútorok árnyalatát. A stílusos berendezéshez ugyanis szükség van arra, hogy tökéletes legyen az összhatás. Ha pedig tehetjük, mindenképpen válasszunk hozzá kiegészítő bútorokat, így még több pakolórészünk lesz a helyiségben.

Divatos bútorok a fürdőszobába

A trendek folyamatosan jönnek és mennek, ami igaz a lakás minden egyes pontjára, így a fürdőszobára is. Persze ez nem azt jelenti, hogy évente le kell verni a csempét és ki kell cserélni a bútorokat, hiszen választhatunk olyat, ami minden stílushoz remekül passzol. Az elmúlt időszakban hatalmas fejlődésen ment át a fürdőszobabútor-gyártás, nagyobb hangsúlyt kapott a higiénia, az energiahatékonyság, illetve az okosmegoldások egyaránt. 

A japandi stílus elsőre furcsán hangozhat, pedig nem egy új trendről van szó. A japán és a skandináv elemek ötvözéséből létrejött verziónál a hangsúly a magas minőségen és a funkcionalitáson van. A Mozaikkerámia fürdőszobabútorainak egy része garantáltan megfelel erre a célra, hiszen itt kizárólag prémium berendezésekkel találkozhatunk. A japandi stílusnál fontos a komfort és a funkcionalizmus, az éles kontrasztok alkalmazása, a nyugalom, illetve a természetközeliség. 

Uralkodó színek 2022-ben

Az elmúlt években a karanténok miatt a lakosság rájött arra, hogy bár a fehér szín nagyon szép és praktikus, önmagában semmit sem ér, hiszen unalmas és kopár. Érdemes tehát vidámabb árnyalatokkal kombinálni, még a fürdőszobában is. Manapság nagyon kedvelt tónus a helyiségben a zöld, ami természetességet áraszt magából. Végre újra visszatér, 2022-ben garantáltan elhódítja az év színe címet. Persze nyugodtan szóba jöhet továbbra is a kék, a sárga, esetleg a barna és annak árnyalatai.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!