A legkedveltebb rajzfilmfigurák

Folyamatosan készülnek olyan listák, ahol azokat a rajzfilmfigurákat gyűjtik össze, amiért a kicsik és a nagyon odavannak. Azért valljuk be, nem csak a legkisebbek kedvelik a különféle mesehősöket, sok olyan karakter van, akit mi magunk, felnőttek is imádunk, mind a mai napig. Ebben a cikkben összegyűjtöttük ezeket a rajzfilmfigurákat és elmondjuk, hogyan lehetnek mindig velünk a kedvenceink! 

A legkedveltebb mesehősök

Számos felmérés készült már azzal kapcsolatban, hogy melyik figura az, akiért a legtöbben odavannak. Legyen szó Tom és Jerryről, a Toy Storyról, Shrekről, esetleg Dumbóról, nem igazán találni olyat, akit valaki ne imádna. Egyeseknek azonban néhányuk ellenszenves lehet, hiszen mondhatni minden moziban található olyan személy, aki anti hőst alakít. De valljuk be, Mickey egeret, Tapsi Hapsit, Scoobyt mindenki szereti. Szerencsére manapság a modern technikának köszönhetően mindegyiküket magunkon hordhatjuk. A Pamutlabor Pólónyomda rajzfilmes pólói ugyanis lehetőséget kínálnak arra, hogy akár éjszaka, akár napközben magadon viselhesd kedvenc figurádat. Legyen szó Csőrikéről, Mardelről, esetleg Frédi és Béniről, a webáruházban szinte mindenkit megtalálhatunk. 

Akik lemaradtak a dobogóról

Ha azt gondoltuk volna, hogy Némó garantáltan benne lesz a legjobbak között, akkor nagyot nem tévedtünk, azonban a kis halacskának nem jutott hely a dobogón. Persze befért a legjobb tíz közé, ahogy helyet kapott itt Toppancs, a Bambi egyik hőse, a Shrekből ismert Szamár, illetve természetesen Dzsini is az Aladdinból. Talán a legmeglepőbb, hogy a negyedik helyet egy olyan személy szerezte meg, aki kicsit sem számít hősnek, de még szerethető figurának sem. A dobogóról éppen lemaradt Szörnyella De Frász, aki mondhatni kínozta az apró dalmatákat. Úgy látszik, hogy ez sem szegte az emberek kedvét, hiszen imádják a szívtelen hölgyet. 

A kedvencek kedvencei

Az első három helyet olyan figurák kapták meg, akikre talán kevesen gondoltak. A harmadik helyet Mickey egér, a második és az első helyet pedig két olyan hős kapta meg, akikkel a Toy Storyban találkozhattunk korábban. A második Buzz Lightyear, az első pedig Woody seriff lett végül. Meglepő, nem igaz? Nem került be ugyanis sem Scooby, sem Tom vagy Jerry, de még a Jégvarázs karakterei sem. 

Bár a Pamutlabor Pólónyomda készletén azonnal nem találhatók meg az ő arcukkal díszített pólók, szerencsére lehetőségünk van egyedi rendelésre is. Ha tehát magunknak, esetleg ajándékba szereznénk be egy híres mesefigurás felsőt, akkor bátran nézelődjünk a webáruházban, vegyük fel a kapcsolatot az illetékesekkel. A kedvenceink tehát mindig velünk lehetnek valamilyen formában. Ha pedig meglepetésbe szeretnénk egy egyedi terméket, esetleg vászonképre, vászontáskára, farmerkabátra vagy pedig bögrére lenne szükség, akkor szintén érdemes nézelődni a kínálatban. A legkedvesebb mesefigurák ugyanis mindenhol ott vannak, legyen szó a telefontokunkról, a kiegészítőinkről, esetleg a dekorációinkról egyaránt.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!