5 lánykérés, amit ne utánozz le!

Minden nő vágyik arra, hogy egyszer habos fehér ruhában az oltár elé vonuljon, és annak a férfinak mondjon igent, akit mindennél jobban szeret. A szerelem iránti vágyunk ősidőktől belénk kódolt, és az évezredek múlásával más és más formában fejezték ki a párok az összetartozást. A monogámia és a hűség olyan alapvető jellemzők, melyek nélkül a legtöbben elképzelni sem tudják a párkapcsolatot, ezt pedig esküvővel igyekeznek megerősíteni.

A nagy napot azonban megelőzi a lánykérés. Sokan vannak, akik a karácsonyi időszakot használják ki e célból, de nem ritka, hogy nyaralás alkalmával rukkol elő a férfiember a gyűrűvel. Vannak azonban olyan esetlenre vagy éppen színvonalon alulira sikerült megoldások, melyeket célszerű elkerülni annak érdekében, hogy a lánykérés valóban egy felejthetetlen pillanat legyen, ne a kínos emlékek sorát gyarapítsa. A cupydo.hu segítségével most összegyűjtöttük azokat a bakikat, amiket mindenképpen kerülj el, ha lánykérést tervezel.

  1. Okoseszközök kilőve

Az okoskészülékek igencsak megkönnyítik a mindennapokat, és egy-egy rövid tényközlésre az SMS vagy a Facebook üzenet is tökéletesen alkalmas lehet a hétköznapokban. A lánykérés azonban olyan esemény, amely kapcsán a személyesség nélkülözhetetlen! Kiábrándító és gyerekes dolog email-ben, üzenetben feltenni a nagy kérdést. Férfiúi tartásod biztosan nem marad, ha ezek mellett döntenél, a leányzó pedig garantáltan nem tekint majd rád a jövőben úgy, mint potenciális férjjelöltre. Tiszteld meg az alkalmat és kedvesed!

  1. Gyűrű ételben? Lejárt és fantáziátlan!

A romantikus filmeknek szinte elmaradhatatlan eleme az, amikor pezsgőben, ételben kap helyet a gyűrű. A helyzet azonban sok komikumot szülhet, arról nem is beszélve, hogy eléggé fantáziátlan dolog ezt a módját választani a lánykérésnek. Ami a filmekben átjön, az a valóságban akár kínos is lehet.

  1. A random lánykérés nem egyenlő a spontaneitással

Hirtelen rád tör a vágy, hogy letérdelj az utca közepén választottad elé? Ne tedd! A nők arra vágynak, hogy megadd a módját a lánykérésnek akár egy különleges helyszínnel, akár egy személyre szóló programmal. Ne alacsonyítsd le a helyzet jelentette mögöttes tartalmat azzal, hogy a buszmegállóban hozakodsz elő jövőbeli terveiddel.

  1. Nem mindegy, hogy érzi magát a másik

A lánykéréshez megszámlálhatatlanul sok lehetőség áll rendelkezésre. Miért éppen azt az időpontot választanád, amikor kedvesed menstruációs fájdalmakkal küzdve gubbaszt a kanapén? Olyan eseményről van szó, melyre mindig szeretnének emlékezni a nők, és ha épp kócosan, pizsamában, vagy éppen egy veszekedés után felpaprikázott hangulatban vannak, az rossz ómen lehet a lánykérés végkimenetelére. Hasonlóképp megfontolandóak azok az extrém helyzetek, melyek nem mindenkiből hozzák ki a legjobbat. A magasságtól rettegő kedvesednek lehetőleg ne egy hőlégballonos repülés közepette tedd fel a nagy kérdést.

  1. A munkahely tabu

Azt gondolod, mennyire menő lesz az irodában nekirontani párodnak egy életre szóló döntéssel? Nem csak kínos helyzeteket teremthet a dolog, hanem egészen egyszerűen nem az a helye az egésznek. Tartogasd az eseményt a szabadidőre, amikor mindketten oda tudtok koncentrálni a kettőtök dolgára. Ez akkor is igaz, ha egyébként egy családias légkör uralkodik a cégnél, netán mindketten ott dolgoztok. Mindennek megvan a maga helye és ideje.

Az, hogy milyen módját választod a lánykérésnek, már egyfajta tükröt mutat arról, mennyire ismered a másikat, és tudod-e, mit tartana ízlésesnek, különlegesnek vagy éppen kellőképp lehengerlőnek. Budapesten számos hely van ahol ezt sikeresen megoldhatod, de a lány kérés előtt azért egy pár randi sem árt, sőt…


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!