Whiteheaven Beach – Ausztrália legszebb tengerpartja

Whitsunday-szigetcsoport 74 szigete AusztráliaCápaháló fogságából szabadítottak ki egy bálnaborjat Ausztráliában. keleti partjainál fekszik és a Nagy-korallzátonyTöbb ezer metró szerelvény végállomása lesz az Atlanti-óceán. részét képezi. Ezek a szigetekA világ legelszigeteltebb lakott szigete - Tristan de Cunha. ma már az egyik legnépszerűbb ausztrál turisztikai célpontnak számítanak, évente több, mint félmillióan látogatnak ide. A korallzátonyok megfigyelésén, a búvárkodáson és a tiszta strandokon való pihenésen túl, a Whitsunday-szigetBonifacio - Korzika festői szépségű városa. ragyogó fehér tengerpartja, a Whiteheaven Beach felejthetetlen élményt nyújt a turisták számára.

Whiteheaven Beach

A Whiteheaven Beach 7 kilométeres partszakaszát olyan különlegesVideóra vették, ahogy kristályokká törik egy befagyott tó jege Norvégiában. csillogó és vakíTöbb ezer hajóroncs hever az észak-amerikai Nagy-tavakban. an fehér tiszta homokForró homokfürdő az egyiptomi Szíva-oázisban. borítja, hogy valóban szinte nem evilági látványt nyújt. Különlegessége a csillogó hófehér homok, mely vakító fehérségét a 98 százalékos szilíciumtartalom adja. Mivel a környékbeli sziklákElképesztő tengeri sziklák. nem tartalmaznak szilíciumot, úgy tartják, hogy a homok több millió év alatt kerülhetett ide a tengeri áramlatokon keresztül.

A paradicsomi partszakasz csillogó szilíciumhomokja nem tartja magában a hőCsodálatos látvány - ilyen, amikor a bálnák szivárványt fújnak a levegőbe. t, a hagyományos homokkal szemben, ezért kellemesen mezítláb sétálni benne a forró nyári napokon is. A helyiek nagy becsben tartják ezt a természeti csodát, és mindent megtesznek azért, hogy megóvják az emberi káros tevékenységektől. Itt nincsen se szemetelés, se csikkek a parton, és még a kutyákat is távol tartják. A természet10 csodálatos hely - különleges természeti képződmények. különleges alkotását szigorú óvintézkedésekkel védik, melyet minden turistaTuristák zavarták meg a teknősök tömeges fészekrakását a Costa Rica-i tengerparton. és a helyiek is komolyan vesznek és betartanak.

Whiteheaven Beach

Whiteheaven Beach

Whiteheaven Beach

Whiteheaven Beach

Whiteheaven Beach

Whiteheaven Beach

Whiteheaven Beach

Whiteheaven Beach

Whiteheaven Beach

Whiteheaven Beach

Whiteheaven Beach

Whiteheaven Beach videó


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!