Új környezetvédelmi világszervezet létrehozásán dolgozik Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprioLeonardo DiCaprio alapítványa 3 millió dollárt ajánlott fel az ausztrál erdőtüzek megfékezésére. , a környezetvédelmi aktivitásáról híres Oscar-díjas színész, Laurene Powell Jobs és Brian Sheth jótékonyságukról ismert milliárdos befektetők társaságában dolgozik egy új nonprofit környezetvédelmi világszervezet létrehozásán, amely elsősorban a klímaváltozással és a fajpusztulással foglalkozik.

Leonardo DiCaprio is teaming up with the late Steve Jobs’ wife Laurene Powell Jobs and billionaire investor Brian Sheth to launch a new initiative titled Earth AllianceLeonardo DiCaprio alapítványa 3 millió dollárt ajánlott fel az ausztrál erdőtüzek megfékezésére. .

Közzétette: Mashable Middle East – 2019. július 3., szerda

 

Az Earth Alliance (FöldRekordmértékben emelkedett a globális földfelszíni hőmérséklet. Szövetség) elnevezésű szervezet közleménye szerint “az ökoszisztémák és a természet3000 év után nemet váltott Európa legöregebb fája. védelmén dolgozik majd világszerte, fellép a klímaigazságosságért, támogatja a megújuló energiát és biztosítja az őshonos jogokat minden Földön élő javára”.

A szervezet ösztöndíjakat, oktatási lehetőséget biztosít, kampányok és filmek finanszírozását vállalja, valamint együttműködik a helyi szervezetekkel és emberekkel az olyan térségekben, amelyeket a legjobban érint a fajpusztulás és a klímaváltozás80 helyett 300 millió embert sodor veszélybe a tenger vízszintjének emelkedése. .

Forrás: NASAMegnyitják a Nemzetközi Űrállomást a kereskedelmi űrutazások számára. /Goddard Space Flight Center, Reto Stöckl

Leonardo DiCaprio hangsúlyozta, hogy az Earth Alliance egy új, nagyobb és rugalmasabb platform, amely megosztja forrásait, szakértelmét és a megtervezi legjobb programokat, amelyek valódi változást hozhatnak világszerte.

DiCaprio saját környezetvédő alapítványa eddig százmillió dollárral támogatott olyan célokat, mint az oroszlánok megóvása, a mangrove növény újratelepítése, az őslakosok jogvédelme, vagy a fenntartható napenergiához való könnyebb hozzáférés biztosítása. A sztár meglévő alapítványa a tervek szerint beolvad az új környezetvédelmi szervezetbe.

Forrás: lubasi/flickr/Wikimedia Commons

Brian Sheth (Vista Equity Partners) feleségével együtt megalapította a környezetvédelmi és oktatási célokat támogató Sheth Sagreal Alapítványt, mely az Eath Alliance működési és adminisztrációs költségeit biztosítja majd. Powell Jobs, az Apple társalapíIntenzívebb lesz a tavak színe a klímaváltozás hatására. jának és vezetőjének, Steve Jobsnak özvegye, az Emerson Collective társadalmi szervezet elnöke szintén az új szervezet alapítói között van.

Cikkajánló: Hatalmas tengeri rezervátumot hoznak létre a Seychelle-szigetek körül


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!