Úgy sétált be a medve a rendőrségre, mintha csak ott dolgozna

Igencsak meglepődtek a kaliforniai autóVideóra vették, ahogy egy kíváncsi fekete medve beszáll egy parkoló furgonba. pálya-rendőrség egyenruhásai, amikor egyik este a Truckee városában található irodájukba egy medveCsörgőkígyó- és medvetámadás után tigriscápa harapott meg egy 20 éves amerikait. sétált be körülnézni, ráadásul tette mindezt olyan természetességgel, mintha csak ő is ott dolgozna.

Az épületben felszerelt biztonsági kameraÍgy rágcsálta meg a grizzly medve a kamerát. rögzítette, ahogy a kíváncsi medve két lábra állt, bekukucskált az üvegen, majd könnyedén kinyitotta az ajtót és besétált a helyiségbe. Az állat ezután négykézlábra ereszkedett, az egyik ételautomatánál kissé elidőzött és körbeszaglászott az irodában, mígnem két egyenruhás ki nem tessékelte.

A rendőrMindenhová követi a kengurubébi a rendőrt, aki megmentette. ök egyébként már hozzászoktak a medvékVadon élő rókával osztják meg kedvenc csemegéjüket az egykori "táncoló" medvék. felbukkanásához, ugyanis gyakori látogatók a városában az év ezen időszakában és rendszeresen kutatnak élelem után az épület parkolójában, de mostanihoz hasonló esettel korábban még nem volt dolguk.

 

We were able to obtain higher quality videoPáratlan drónvideó a katasztrófa sújtotta Pripjatyról és Csernobilról. of the first bear visit, including enhanced graphics. Enjoy….

Please”Like” our page. Thanks.

Közzétette: CHP – Donner Pass – 2018. november 24., szombat


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!