Több mint nyolcvan delfin vetődött partra Indiában

Több mint nyolcvan delfinElpusztultak az ukrán haditengerészet katonai célokra kiképzett delfinjei. vetődött partra Dél-Indiában, közülük 45 elpusztult a megmentésükre tett erőfeszítések ellenére – közölték kedden a helyi hatóságok. A rövidszárnyú gömbölyűfejű delfinekDelfinek és bálnák vonulása egy látványos videón. Tamilnádu államban, Tutikorin kikötőváros közelében, egy 25 kilométer hosszú partszakaszon kerültek szárazra, az első példányok még hétfőn. Hal234 kilós óriáshalat fogott egy férfi. ászok, hivatásos mentők és vadőrök egész éjjel virrasztottak a partvidéken, hogy megpróbálják visszatuszkolni a tengerbe a 4-7 méteres állatokat, de sok delfin újra partra vetődöttÓriás ámbráscetek sodródtak partra Új-Zélandon. és elpusztult. Ezen a vidéken 45 éve nem fordult elő ilyen tömeges cetpusztulás, a hatóságok tengerbiológusok segítségét kérték a körülmények tisztázásához.

Manapad, 2016. január 12. Partra vetődött rövidszárnyú gömbölyűfejű-delfinek tetemei a dél-indiai Tamil Nadu államban fekvő Manapad tengerpartján 2016. január 12-én. Több mint nyolcvan rövidszárnyú gömbölyűfejű-delfin vetődött partra, illetve rekedt a sekély öblök vizeiben a halászfalu környékén. (MTI/EPA)
Partra vetődött rövidszárnyú gömbölyűfejű-delfinek tetemei a dél-indiai Tamil Nadu államban fekvő Manapad tengerpartján 2016. január 12-én. Több mint 80 delfin vetődött partra, illetve rekedt a sekély öblök vizeiben. (MTI/EPA)

delfinpusztulas-4

delfinpusztulas-3

delfinpusztulas-2

VIDEÓ:


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!