Teljesen megsemmisített egy várost Kalifornia történetének eddigi legpusztítóbb tűzvésze

Természeti katasztrófaSzürreális látványt nyújt az elpusztult kisvárosba kézbesítő postás - videó. sújtotta területté nyilvánította egész Kaliforniát Donald TrumpTörténelmi csúcstalálkozó - Teljes leszerelésről szól az aláírt dokumentum. amerikai elnök Jerry Brown kormányzó kérésére. Az elnöki döntés azt jelenti, hogy a tűzvészek áldozatai külön szövetségi pénzügyi segítséget igényelhetnek lakásépítéshez, munkanélküli támogatáshoz, vagy jogi tanácsadáshoz. A könyörtelenül tomboló tűzvészMegfejtették, hogy mi okozta a Kaliforniában pusztító ritka „tűztornádót”. hal234 kilós óriáshalat fogott egy férfi. álos áldozatainak száma már 42-re emelkedett.

A blaze that tore through a Northern California town has since quadrupled in size and is continuing to spread, while a second monster fire is now bearing. #9Today

Közzétette: TODAY – 2018. november 9., péntek

KaliforniaVadnyugati szellemvárost kínálnak eladásra Amerikában. történetének eddigi legpusztíEltűnhet a Folsom-tó, Kalifornia kilencedik legnagyobb víztározója. bb tűzvésze egyelőre nem enyhül. Bár még pillanatnyilag az anyagi károk számbavételéről sem lehet szó, a The WashingtonDollármilliárdos tervet jelentett be a washingtoni kormányzó a kardszárnyú delfinek védelmére. Post helyszínen lévő tudósítója arról számolt be, hogy a hatóságok és az egykori lakók is azt fontolgatják, hogy Paradise városkát nem építik újjá. Az újjáépítés ugyanis rendkívül költséges lenne és hosszú ideig tartana.

A kaliforniai fővárostól, Sacramentótól északra, a hegyek ölésében fekvő Paradise teljesen leégett, talán ha hat épület romjai maradtak meg a 27 ezer lelket számláló településen. A városban különös módon egyetlen tábla maradt meg, ha nem is épségben: a városSão Paulo - Hatalmas kontraszt a luxus és nyomor között. bejáratánál lévő “Isten hozott Paradise-ban” felirat. Mike Conaty, a kaliforniai tűzoltók egyik vezetője a The Washington Post munkatársának azt mondta: nyitott kérdés, hogy mi lesz Paradise sorsa.

Butte megye – ahol Paradise is volt – katasztrófaA Tacoma- híd összeomlása 1940-ben [Videó]. -elhárítási hivatala figyelmeztetést adott ki, miután a tűzVeszélyben vannak a kaliforniai óriás mamutfenyők. a környező kanyonokat is “birtokba vette”. A Kalifornia északi és déli részén egyaránt pusztító lángokat az óránkénti 50-65 kilométeres sebességű, a kontinens belseje felől érkező széllökések szítják, de a lángokat a szárazságLángszóró helikopterekből öntött benzinnel próbálják megfékezni a Kaliforniai tüzeket. is táplálja.

Hétfőn este több mint 4500 tűzoltó volt talpon, és érkezett segítség a környező tagállamokból is. A tűzoltók és a mentők munkáját antropológusok is segítik, mivel az áldozatok azonosításához DNS-vizsgálatra van szükség.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!