Sziklaomlás Zakinthoszon – óriási robajjal zúdult le a kőtömeg a híres Navagio-öbölben

Sziklaomlás történt az egyik legnépszerűbb görög tengerparton, a Zakinthoszon szigetAz űrből származó, ritka anyagra bukkantak egy skót szigeten. én elterülő Navagio-öbölben. A gyönyörű vizéről és zátonyra futott hajóHosszúszárnyú bálna emelt a magasba egy turistákat szállító hajót. roncsnál híres parton hatalmas robajjal zúdult le a kőtömeg a nyaralók mögött. A leomlott sziklafal akkora hullámokat vert, hogy a strandTovább nőtt a kék zászlós strandok száma Spanyolországban, mely töretlenül őrzi első helyét. közelében három kisebb hajó is felborult.

Forrás: Live Zakynthos/flickr
Forrás: Wikimedia Commons/MGD

A legfrissebb információk szerint hét ember sérült meg, de senki sem életveszélyesen. Hat nyaralót – köztük két gyereket – még a helyszínen elláttak, egy embert, egy cseh nőt pedig a háta megsérülése miatt kórházba szállítottak – írja a Reuters a görög hatóságokra hivatkozva.

Forrás: Wikimedia Commons/Dmcneil

Nem tudni arról, hogy bárki eltűnt volna, vagy bárkit betemetett volna a lezúdult kőtömeg, a mentőcsapatok mindenesetre a levegőben és a vízen is lehetséges sérültek után kutatnak.

A helyszínen tartózkodó turisták közül néhányan videóra is vették telefonjukkal, ahogy nagy robaj közepette leomlik a sziklafal:


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!