Rangos nemzetközi díjat kapott Magyarország imázsfilmje

MagyarországMagyarországot ajánlja a CNN. tavaly ősszel debütált imázsfilmje a második helyezést érte el Európa legrangosabb turisztikai filmLélegzetelállító előzetes vezeti fel a hortobágyi vadlovak rejtett életét bemutató filmet. - és multimédiaversenyén Berlinben: a Magyar TurizmusLekerülhet a világörökségi listáról Montenegró festői városa, Kotor. Zrt. megrendelésére készült rövidfilmCsodás rövidfilm hazánk gyönyörű nemzeti parkjairól. a Tourism Media AwardAranyÉvente több százmillió forintnyi arany és ezüst kerül a szennyvízbe Svájcban. Városkapu turisztikai film- és multimédiaverseny szpot kategóriában lett díjnyertes (Silver Bear Prize). A megmérettetésre minden évben a világ legnagyobb turisztikai vására, a berlini Internationale Tourismus Börse előtt kerül sor, a díjakat a vásár alkalmával adják át a győzteseknek.

Magyarország

Magyarország

A filmet készítő HG360 közlése szerint az új imázsfilmMagyar országimázsfilm lett az európai régió legjobbja a Turisztikai Világszervezet konferenciáján. célja, hogy leszámoljon az eddigi, Magyarországról kialakult sztereotípiákkal, ezért a hagyományos gulyás-csárda-paprikás gondolatkör mellé további modern asszociációk kerültek, szem előtt tartva a fiatalabb korosztály számára vonzó szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket is. Ezek Magyarország kiemelt és a külföldiek számára legvonzóbb turisztikai termékei: BudapestÍgy nézett ki Budapest bombázása egy amerikai repülőgép fedélzetéről. , BalatonFantasztikus drónvideó a téli álomra készülő magyar tengerről. , konferencia- és egészségturizmus.

Magyarország

Magyarország

Az új imázsfilmet a londoni World Travel Market (WTM) kiállításon mutatták be először. A szpotok rendezője az orosz származású Kostil Danila és Kostil Luka rendezői testvérpáros, a zenét Linczényi Márk szerezte.

Forrás: MTI


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!