Önfeledten csúszkált a játékos kedvű vidra a vastag hótakróban

Mókás pillanatokat örökített meg egy természetfotóBarangolás az USA 50 államában 50 természetfotón keresztül. s az amerikai Yelllowstone Nemzeti ParkÉlőben lehet követni a lazacokra vadászó barna medvéket. ban.

vidra

Barrett Hedges lefilmezte, ahogy a parkban élő egyik játékos kedvű vidraHihetelen fotósorozat - egy vidra küzdelme az aligátorral. önfeledten csúszkál egy behavazott lejtőn. A fiatal állat láthatóan élvezte a havazást és a csúszós talajt, a fotós hosszú perceken át figyelte a észak-amerikai vidra mulatságos játékát.

A Yellowstone Nemzeti ParkJane Goodall a grizzlyk védettsége mellett kampányol. a világ legrégibb nemzeti parkja az Egyesült Államok területén, a Sziklás-hegységben. A nemzeti park7 csodálatos park . tulajdonképpen nem más, mint egy hatalmas szupervulkánNéhány hét leforgása alatt 1400 földrengést mértek a Yellowstone Nemzeti Parkban. kráterében létrejött ökorendszer. A park a YellowstoneNéhány hét leforgása alatt 1400 földrengést mértek a Yellowstone Nemzeti Parkban. folyóGyönyörű helyek a Föld minden tájáról. ról kapta a nevét. Nemcsak a világ legrégebbi nemzeti parkja, hanem az egyik legszebb is. A gejzírjeiről, hőforrásairól és egyéb geotermikus jelenségeiről vált nevezetessé. Állatvilága igen gazdag; a nagyvadak közül említendő a grizzlymedveJane Goodall a grizzlyk védettsége mellett kampányol. , a farkasIsmét videóra vették Zselykét, a magyar farkast. , a szabad csordákban vándorló bölényÖnkénteseket keres az amerikai Grand Canyon Nemzeti Park a bölények kilövésére. és a jávorszarvasVándorló szarvasok a Yellowstone Nemzeti Parkban. .

yellowstone-2

nemzeti-park-2


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!