Ő lett idén a világ legrondább kutyája

A kaliforniai Petalumában a hetvenes évek óta választják meg a világ legcsúnyább kutyáját. Az évente megrendezésre kerülő versenyen fajtatiszta kutyákKóbor kutyák alszanak minden éjszaka egy görögországi kávézóban. , különféle keverékek, és az esélyegyenlőség nevében mindenféle fogyatékossággal küzdő kutyák is indulhatnak. A versenyre érkező kutyáknak minden évben több ezren szurkolnak, mindegyikük népes rajongótáborra tesz szert a rendezvénynek köszönhetően. Idén egy 17 éves kínai tarajos csivava, SweePee Rambo lett a győztes.

Legrondább kutya

Legrondább kutya

A világ legrondább kutyája címmel kitüntetett kedvencSzokatlan házi kedvenc - kutyaméretű gyíkkal él együtt egy házaspár. tavaly a második helyezett volt, akkor a számos rendellenességgel született, púpos pitbullTeljesen felépült a bántalmazott pitbull és más bajban lévő állatokon segít. -juhász keverék kutyaA legbátrabb kutya. , Quasi ModoA világ legcsúnyább kutyája 2015-ben. letta győztes. Quasi Modo a 11 éves barna kutya sokak szerint úgy néz ki, mint egy hiéna, a deformálódott háta miatt. Quasi Modót egy állatmenhelyről fogadták örökbe a floridai Loxahatchee-ben élő gazdái.

Legrondább kutya

A zsűri egyébként több szempont, köztük az első benyomás, a szokatlanSzokatlan házi kedvenc - kutyaméretű gyíkkal él együtt egy házaspár. ismertetőjegyek, a „természetes csúnyaság”, a személyiség és a nézők reagálása alapján hozta meg döntését. A gazdik természetesen sokszor hangoztatják, hogy hiába tartják a legtöbben csúnyának kedvencüket, számukra így tökéletesek. A versennyel szeretnék felhívni a figyelmet az örökbefogadásra váró állatokra és arra, hogy a kevésbé szép kutyusok is épp ugyanannyira szerethetőek, mint a szebb külsővel megáldott társaik.

Legrondább kutya

Legrondább kutya
SweePee Rambo 2015-ban második lett, idén viszont aranyéremmel távozott Kaliforniából büszke gazdájával.

Legrondább kutya

VIDEÓ:


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!