Megnyílt a világ legmagasabb szállodája

Megnyílt a világ legmagasabbTokyo Skytree - a világ második legmagasabb épülete. szállodája DubaiA legnagyobb utasszállító repülőgép gyártása egy 2 perces videón. ban: a 356 méter magas Gevora Hotel az öböl menti városVárosok madártávlatból. állam kereskedelmi negyedében fogadja a vendégeket.

Forrás: Dubai Tourism

A Zajed sejk sugárúton fekvő szállodaKülönleges szállodák az állatok szerelmeseinek. egyetlen méterrel magasabb, mint az eddigi rekordtartó, a Marriott-szállodalánchoz tartozó Marquis HotelKülönleges szállodák az állatok szerelmeseinek. , amely szintén Dubaiban található. A Gevora Hotel 75 emeletén 528 szoba van, négy étterem, egy uszoda, egy spa és egy konditerem szolgálja a vendégek kényelmét.

Dubai büszkélkedhet a világ legmagasabb épületMegnyílt a világ legmagasabb kilátója . ével, a 828 méteres Burdzs-Kalifával. Ám már hozzáláttak egy még magasabb épület építéséhez, amelynek pontos méreteit még nem fedték fel. A város1050 méter magas felhőkarcolót terveznek Azerbajdzsánban. állam a turisták legkedveltebb célpontja az ArabAz arab világ modern és monumentális építészeti csodái. -öbölben, tavaly 15,8 millió látogató kereste fel, 6,2 százalékkal több mint 2016-ban.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!