Megmentőre talált a magára hagyott, lebénult kutya

Egy fiatal kanadai lány, Meagan Penman egy thaiföldi tengerparton vette észre a hátsó lábaira lebénult kutyát, akit ahogy meglátott, tudta, hogy segítenie kell rajta. Elvitte egy thai állatorvoshoz a rossz állapotban lévő kiskutyát, akit LeoSzobrot kapott a hős tacskó, aki az élete árán mentett meg egy kislányt. -nak nevezett el. Miután az állatorvos megvizsgálta Leót, kiderült, hogy eltört a gerince, így a hátsó két lábát sajnos nem tudja többé használni. Meagan úgy döntött, hogy hazaviszi magával a kutyát Kanadába. Leo így most már biztonságban van szerető gazdája mellett új otthonában.

Meagan ilyen állapotban talált rá a kutyusra, aki a strandElképesztő összefogásnak köszönhetően tisztult meg India szemétben fuldokló tengerpartja. homokjában vonszolta magát. A lány szerint egy hónapon belül meghalt volna, ha senki nem segít rajta. Ő megtette.

Leo

Leo

Leo az állatorvosnál:

Leo

Leo

Meagan és Leo Kanadában. A kutyaKegyetlen állatkínzás - ragasztószalaggal tekerték körbe egy kutya száját. több műtéten is átesett és szerencsére nagyon jól érzi magát, egy boldog kutyussá vált megmentőjének köszönhetően.

Leo

leo

Leo

Leo

Leo

Leo egy speciális kerekesszéket is kapott, ami segít neki a mozgásban és nagyon tetszik neki.

Leo

Leo


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!